Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jól sikerült első randi után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól sikerült első randi után mi a legjobb taktika, ha másnap keresem a lányt, vagy ha "eltűnök" néhány napra?

Figyelt kérdés
Csak hogy ne bízza el magát túlságosan, melyik megoldás a nyerő?

2019. máj. 2. 21:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Tévedsz. Az a randi egész jó volt. De nem egyszer volt már úgy, hogy szerintem jól sikerült, napokig várom, hogy keresni fog, hisz megígérte. Aztán három nappal később mással látom.

Ennek a fejlesztett változata, mikor ez után egy héttel azért keres, mert jött össze semmi a másik csajjal.

Így megtanulja az ember, hogy ha nem keres, akkor nem érdekled. Egy randi semmi, azon át kell lépni. Jön másik.

2019. máj. 2. 22:46
 12/18 anonim ***** válasza:
52%
Van benne valami, hogy egy kis kétely nem árt nekünk nőknek se. DE! Én jártam már úgy, hogy emiatt mentünk szerintem tönkre. Tehát a hallgatásán azt éreztem, hogy baj van, nem kellek már neki. Elkezdtem meggyászolni, lezárni ezt a kapcsolatot és bár 2 nap múlva felbukkant, tele voltam kétellyel. Ő viszont megérezte egy üzenetemen ugyanezt a kételyt és benne is kétely volt, hogy vajon én szakítani akarok-e. Ezért aztán az egy nagyon rossz hangulatú beszélgetés lett. Ráadásul tisztázni akart néhány kételyét, amit én támadásnak vettem és azonnal szakítottam.
2019. máj. 3. 00:07
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

az ilyen taktika csak arra jó ha komolytalan kapcsolatokat akarsz (meg egy jó nagy hazárdyrozás) ugyan is egy férfi ilyennel nem szórakozik ha komolyan gondolja! egy férfi meg mondja a szemébe hogy mi van azt ennyi...

hiába adod most hogy ez egy biztos taktika a részedről mert bunko vagy és oké egy kis titokzatosság meg nem kell már egyből az első randin rá csimpazkodni de ez a viselkedés csak a hanyagságodat és nem a törödésedet tükrözi vissza meg hát személy függő pl amerikában vannak legendák erről a három napos szabályról de pl ázsiában ha már nem irsz rá másnap az azt jelenti hogy nem érdekled és nem akarsz több randit...

2019. máj. 3. 00:31
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
A taktikázás a kamaszok és a kisfiúk játéka. Ha a randi után nem keresne a másik, azt gondolnám, hogy nem érdeklem. 2-3 nap szünet után írnál rám, úgy pattintanálak le, hogy csak na. Kinőttem az oviból, egy ilyen emberrel nem tudnék mit kezdeni. Nem állítom, hogy nincs "célközönsége" ennek az idióta viselkedésnek, de ha komoly kapcsolatra vágysz, felejtsd el a játszmázást.
2019. máj. 3. 06:13
 15/18 anonim ***** válasza:
Jól sikerült randi esetén már aznap is keresheted, megkérdezed hazaért. Ha nem adod tudtára, hogy érdekel, pár nap múlva mással fog randizni.
2019. máj. 3. 06:37
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Van egy taktika, amivel roppant egyszerűvé teheted az életedet. Minden területét. Úgy hívják, ŐSZINTESÉG. Próbáld ki.
2019. máj. 3. 07:04
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező! Te mit szólnál, ha ki derülne, hogy talán a kedves lány is azért nem keres és azért tűnik el, mert nem akarja, hogy te is elbízd magad túlságosan?

Az a “legszebb” a taktikázásban, meg az ilyen “nem akarom, hogy átverjenek” védekező mechanizmusban, hogy mindenki ki van akadva, ha az ellenkező nem is ezt ugyanezt csinálja.

Végülis valahogy felnőttként kéne viselkedni egy kapcsolathoz, ha már egy nőtől is elvárod ugyanezt a viselkedést. Azt te sem csíped, ha a nő tűnik el és nem képes felvállalni az érzéseit.

2019. máj. 3. 07:55
 18/18 anonim ***** válasza:
Szerintem nekem az eltűnés tetszene a legjobban! De úgy hogy a google se találjon meg !
2019. máj. 3. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!