Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez fog változni, vagy csak rosszabb lesz?
Barátommal kitaláltuk, hogy 3 napot nálunk leszünk majd mondta, hogy elmondja ezt az anyjának, erre az anyja reakciója az volt, hogy: Úristen 3 napot? Ne menj el addig mert én nem bírom ki, hogy ne lássalak 3 napig, bele halok és sírva rohant oda a fiához. Na miután kettesben maradtunk, mondtam a barátomnak, hogy szerintem attól, hogy 3 napot nem lát nem kéne így viselkednie, erre az volt a válasza, hogy ez neki rosszul esik, hogy ilyet mondok és elmondja az anyjának.
Azt is mondtam neki, hogy van aki szülőtől külön él és ő sem találkozik folyton az anyjával, barátom válasza az volt, hogy az ő anyja lelkis és nem bírná ki ha külföldön élne. Ja és azt hozzátenném, hogy a barátom anyja kitalálta, hogy a kertjükben építkezzen a fia, barátom meg bele is ment ebbe és hallani sem akar arról, hogy máshová költözzön. Gondolom a drága anyuka azért akarja, hogy ott építkezzen nehogy 1 percre is elveszítse a fiát. Lesz egy fogműtét a barátomnak és nem engem hanem az anyját kérdezte meg, hogy elkíséri e a műtétre..elég rosszul esett ez is.
Hát ezt olvasni is borzasztó volt számomra. Én személy szerint nem bírnám.
Szerintem nem fog valtozni, vagy ha igen, már “túl későn” sok év után.
Anyós nekem is ilyen, amikor elmondtuk, hogy összeházasodunk, ki volt akadva, hogy ő erről miért nem tudott előttem, hiszen ő az anyja, neki tudnia kell mindenről... aztán közölte, hogy én nem főzhetek, mert nem fog ízleni a férjemnek, mert csak az ő főztjét szereti. 🤷🏼♀️
Hála Istennek, a férjem normális értékrenddel bír, elmondta az anyjának, h mivel a mi leendő házasságunkról volt szó, nyilván mi döntöttünk, kajálni meg ugye nem gondolja, hogy visszajár majd hozzá.
10 év telt el, a férjem imádja a főztöm, engem is. Szóval van remény, ha ilyen a férfi. De ha ő sem hajlandó kimászni anyuci szoknyája alól, akkor szerintem menekülj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!