Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted megéri hűségesnek lenni?
Figyelt kérdés
Melyik éri meg jobban: hűségesnek lenni a párodhoz, vagy lefeküdni azokkal, akikre vágysz?2019. ápr. 30. 14:45
11/17 anonim válasza:
Nekem is jöttek mentek pasik az életemben, megcsalás szinte sosem volt.
Nem értem minek egyszerre többet is tartani? Eggyel is van elég gond 😃
Ha másra vágysz előbb utóbb kibujik a szög a zsákból. Akkor már úgyis vége. Úgyhogy hűséges vagyok.
És persze ennek több is az előnye, mint ide-oda ugrálni a partnerek közt. Persze én már 30 elmúltam, nekem nem való már az, huszonéveseknek meg majd benő a feje lágyuk.
12/17 anonim válasza:
Én ha kisértésbe esek hazamegyek és jól megreszelem az asszonyt el is múlik rögtön. megéri hű maradni.
13/17 anonim válasza:
Szerintem igen, mert aki igazán szeretsz azzal az együttlétek is teljesen mások mint akivel "csak" szexelsz
14/17 anonim válasza:
Nekem igen. Olyan párom van 6 éve, aki számomra iszonyatosan helyes, és tényleg nem is találkozom senkivel kb. soha, aki annyira tetszik, mint ő, és nincs azzal sem problémám, ha az egész hátralévő életemben egy emberrel szexelhetek csak, mert vele nagyon jó. Nem új emberekre vágyom a szexben, hanem új dolgokra, perverziókra.
15/17 anonim válasza:
Nálam ez nem "megéri-e" kérdés, egyszerűen nem vágyok rá, hogy több emberrel keféljek.
16/17 anonim válasza:
Ha van párom, akkor ő az egyetlen akire vágyom. Van egy párom akibe szerelmes vagyok, szinte tökéletes a kapcsolat, odafigyel rám és nagyon szeret. Ezt dobjam el azért mert éppen hú de jól néz ki az a pasi a buliban? Bár még csak ilyet se tudok érezni, ha van párom egyszerűen nem tetszik senki más. Akinek meg nem jó a kapcsolata vagy nem szereti a párját az szakítson. Vagy ha annyira ösztönlény, hogy tönkretesz ilyenekkel egy kapcsolatot akkor ne is próbélkozzon kapcsolattal.
17/17 anonim válasza:
Nyitott kapcsolatban mindegyik megvalósítható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!