Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlagos lányok! Titeket milyen gyakran néznek meg az utcán?
Csak mert sokan állítják, hogy az átlagos lányok után is futnak (akár szó szerint).
Velem elég ritkán fordul elő, hogy megnéznének. Ma például pont igen, de nem is emlékszem már, ezelőtt mikor volt hasonló legutóbb. Talán fél éve...
Férfiak szerint átlagos nő vagy nők szerint átlagos nő? Csak mert a kettő általában nem ugyanaz. Rendszeresen vallottak szépnek vagy átlagosnak a környezetemben nők olyan nőket akik a társaság férfi tagjai szerint közel sem voltak azok.
Egyébként szerintem sok esetben egyszerűen csak a nők nem veszik észre, hogy megnézték őket. Akit fél éve nem néznek meg nő az fogatlan, 180 kiló és 160 centi. Nem hiszem el, hogy nem néztek meg fél éve, de azt sem, hogy egy hete. Gyere el velem valamelyik nagyobb bevásárlóközpontba, én megyek mögötted 5-8 méterrel és számolom, hogy hányan néztek meg. Garantálom, hogy fél óra alatt lesz legalább 5 úgy, hogy sosem láttalak. Csak nem veszed észre, nem látod, hogy megnéznek. Főleg ha hátulról a fenekedet bámulják.
Engem a kukásautóból vesznek észre minden egyes nap munkába menet ... Meg kisteherautóból szoktak dudálgatni/kiabálni utánam.
De 70-es IQ felett nem jellemző ez a viselkedés a férfiakra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!