Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy átlagos lányokról is gyakran kiderül, hogy rengeteg pasival voltak már?
Bőven megfelelne egy átlagos barátnő, nem szeretnék bombázót magam mellé. Nem az a kategória vagyok én sem.
Viszont sokuk előéletén teljesen le vagyok döbbenve. Nem szeretnék ítélkezni, de aki 21-22 éves korára 50-100 pasival volt, azzal nem egymást keressük.
Miért van ez? Nem az első eset, hogy ilyesmi derül ki a lányról, akivel ismerkedem.
Hamu alatt lapul a ...
A munkahelyemen is a legátlagosabb, legsemmilyenebb csaj a legnagyobb ribi. Ez van. Biztos ezzel kompenzálnak. Vagy az "átlagos" pasik jobban próbálkoznak velük, mert könnyebb esetnek látják őket.
Egyetlen lányt sem ismerek, aki 50-100 pasival volt. Plusz legtöbbeteknek az átlagos barátnő a sminknélküli modellt jelenti. Téves elvárások, téves tájékozódás. Aztán jönnek félóránként a sirámok és a nők szidása. Uncsi.
N
"Megengeded h a nő eldöntse h mikor hol kivel.."
Nekem úgy tűnik, a kérdező is maga szeretné eldönteni, hogy ő kivel :)
Azzal értek egyet, aki szerint semmi közöd hozzá. Mert tényleg nincs. Magánügy.
A "bőven megfelelne egy átlagos (?) barátnő" meg kb. úgy hangzik, mint a lóvásáron. Gusztustalan.
"Miért van az, hogy átlagos lányokról is gyakran kiderül, hogy rengeteg pasival voltak már?"
mert olyan marhák, hogy elmondják neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!