Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy átlagos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy átlagos lányokról is gyakran kiderül, hogy rengeteg pasival voltak már?

Figyelt kérdés

Bőven megfelelne egy átlagos barátnő, nem szeretnék bombázót magam mellé. Nem az a kategória vagyok én sem.

Viszont sokuk előéletén teljesen le vagyok döbbenve. Nem szeretnék ítélkezni, de aki 21-22 éves korára 50-100 pasival volt, azzal nem egymást keressük.

Miért van ez? Nem az első eset, hogy ilyesmi derül ki a lányról, akivel ismerkedem.

2018. okt. 9. 14:55
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
48%
Megengeded h a nő eldöntse h mikor hol kivel.. Normális nő nem jön össze itélkezős k vagy mert nem szüzen talállak 30évesen..
2018. okt. 9. 14:57
 2/27 anonim ***** válasza:
33%

Hamu alatt lapul a ...

A munkahelyemen is a legátlagosabb, legsemmilyenebb csaj a legnagyobb ribi. Ez van. Biztos ezzel kompenzálnak. Vagy az "átlagos" pasik jobban próbálkoznak velük, mert könnyebb esetnek látják őket.

2018. okt. 9. 14:57
 3/27 anonim ***** válasza:
92%

Egyetlen lányt sem ismerek, aki 50-100 pasival volt. Plusz legtöbbeteknek az átlagos barátnő a sminknélküli modellt jelenti. Téves elvárások, téves tájékozódás. Aztán jönnek félóránként a sirámok és a nők szidása. Uncsi.

N

2018. okt. 9. 14:58
 4/27 anonim ***** válasza:
70%
Kifejezetten kevés kapcsolatom volt, de akkor sem kellene egy olyan, aki így gondolkodik, mint te, ugyanis semmi közöd hozzá. Engem aztán nem érdekel, hogy akivel végül leélem az életem boldogan, annak hány nő volt az előéletében, csak az érdekel, hogy én legyek az utolsó számára.
2018. okt. 9. 15:01
 5/27 anonim ***** válasza:
26%
Akinek ez az atlag annak ez mar a foglalkozasa is nem gondolod
2018. okt. 9. 15:01
 6/27 anonim ***** válasza:
89%

"Megengeded h a nő eldöntse h mikor hol kivel.."

Nekem úgy tűnik, a kérdező is maga szeretné eldönteni, hogy ő kivel :)

2018. okt. 9. 15:04
 7/27 anonim ***** válasza:
85%

Azzal értek egyet, aki szerint semmi közöd hozzá. Mert tényleg nincs. Magánügy.

A "bőven megfelelne egy átlagos (?) barátnő" meg kb. úgy hangzik, mint a lóvásáron. Gusztustalan.

2018. okt. 9. 15:04
 8/27 anonim ***** válasza:
85%
8 a pasikák 90 % meg nem tud nőt szerezni ezért ócsárolnak minket.. Meg csadort húznátok a barátnőitekre mert tudjátok h amint jön jobb a nő lelép ezért inkább csador póráz pénz elvétel ne h lássa h vki aki értékelné is nőként önnáló lényként..
2018. okt. 9. 15:19
 9/27 anonim ***** válasza:
76%

"Miért van az, hogy átlagos lányokról is gyakran kiderül, hogy rengeteg pasival voltak már?"

mert olyan marhák, hogy elmondják neked.

2018. okt. 9. 15:24
 10/27 anonim ***** válasza:
94%
Képzelem ezeket az átlagos nőket. Ismerek csúnyább, átlagos, átlagnál jobb és kifejezetten szép nőket is, elég sokat, barátnők, ismerősök stb. Egyik se volt többel max 20 pasinál, de az is 30 éves kora felé. A legtöbbnek inkább 3-4 kapcsolata volt, 2-4 kaland és szevasz. De van akinek ennyi se.
2018. okt. 9. 15:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!