Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy átlagos lányokról is gyakran kiderül, hogy rengeteg pasival voltak már?
Figyelt kérdés
Bőven megfelelne egy átlagos barátnő, nem szeretnék bombázót magam mellé. Nem az a kategória vagyok én sem.
Viszont sokuk előéletén teljesen le vagyok döbbenve. Nem szeretnék ítélkezni, de aki 21-22 éves korára 50-100 pasival volt, azzal nem egymást keressük.
Miért van ez? Nem az első eset, hogy ilyesmi derül ki a lányról, akivel ismerkedem.
2018. okt. 9. 14:55
21/27 anonim válasza:
Hát nem kéri senki tőled h hozzáérj.. Max magadhoz..
22/27 anonim válasza:
Ez szerintem hiperbolikus túlzás. Nem hinném, hogy túl sok 21-22 éve feküdt már le 50-100 pasival.
23/27 anonim válasza:
Akkor neked az óviban kell csajozni.
25/27 anonim válasza:
Ez azért túlzás ! Kb 20-30 pasin vannak túl , úgy 25 éves korukra átlagban. Hogy ez sok vagy kevés mindenki döntse el maga!
Viszont akiket komolyabban felzaklat ez a téma a lúzer szűz pasik vagy akiknek volt 2 szexben részük életükben.
26/27 anonim válasza:
Átlagos, kedves, 24 éves lány vagyok, két szexpartnerem volt eddig, mindkettő komoly párkapcsolatban történt. Tényleg alávalóak ezek a mai nők...és még sajnálatból sem hajlandóak szexelni veled.
27/27 anonim válasza:
Egyik legjobb barátnőm csinosságát és szépségét bármelyik instamodell irígyelheti. 2, azaz kettő hapsija volt, ebből a második a férje. Meg kisebb bulis "megcsókoltam" dolgok, de egyéb soha. Ennyit az elméletedről. A kinézet nem határozza meg ki mekkora ribizli lesz, ez fejben dől el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!