Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez mennyire önző...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez mennyire önző egy párkapcsolatban?

Figyelt kérdés

Ha pl a barátnőm valami olyant csinál ami nekem nagyon nem tetszik pl nagyon lengén öltözködik, dohányzik, vagy akár tul sokat eszik iszik (alkohol) vagy épp tul keveset és pl tul sovány és ezért ti szóltok neki hogy változtassa meg ezt a dolgot mert én ezt nagyon nem szeretem és tovább eltűrni sem akarom!

De annyit hozza teszek hogy a srác tényleg szereti a barátnőjét, mindig segít neki, támogatja őt, és sosem csalja/csalná meg őt de még flortolni sem flörtöl

2019. ápr. 28. 22:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
87%

És akkor most azt akarod hallani, hogy normális, hogy nevelni és beszabályozni akarod a barátnődet csak mert nem csalod meg és támogatod?

Ja, és nem segítesz neki, hanem magad után nem hagysz ganét.

2019. ápr. 28. 22:31
 12/15 anonim ***** válasza:
Én alapból csak olyannal jövök össze, aki úgy tetszik, ahogy van és nincs olyan szokása, ami engem zavar.
2019. ápr. 28. 22:48
 13/15 anonim ***** válasza:

Ha ilyen volt, mikor összejöttetek, egy szavad sem lehet. Ha meg nem, akkor szólhatsz neki, hogy ez zavar, ő pedig megfontolhatja, hogy ő ettől érzi-e jól magát, vagy figyelembe veszi a kérésed, és változtat, de el nem várhatod. Ha nagyon nem tudod elfogadni, el kell engedni, úgy sem vagytok egymáshoz valók.

Amúgy furcsa ez az E/1-ről E/3-ra váltás.

2019. ápr. 28. 23:26
 14/15 A kérdező kommentje:
Fáradtság... szoval nézd el
2019. ápr. 28. 23:34
 15/15 anonim ***** válasza:
Javaslatokat tehet, de ha nem tűri, akkor el lehet menni. Nem kötelező pont azzal a csajjal együtt lenni. Ez már ilyen befenyítés. Nekem már ez nem férne bele egy kapcsolatba. Tehát pl ha úgy nem vagyok jó a másiknak, de a másik nem akar szakítani, nagyon esélyes, hogy én szakítanék. Mert mi akkor nem egymást kerestük ezek szerint.
2019. ápr. 29. 00:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!