Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik az hogy amiatt kezdek motiválatlan lenni hogy egy ideje magányos vagyok? 25/F
Figyelt kérdés
Valahogy úgy érzem ha lenne valaki aki szeretne meg akinek számítanék akkor sokkal jobban menne minden így az egyetem végén. Főleg hogy letudtam egyedül két húzós vizsgaidőszakot és most a végzés előtt valahogy nehéznek érzem hogy senkinek sem számítok vagy hogy a diplomaosztón sem lesz ott a barátnőm főleg hogy nincs is. Irigylem is azokat akik ilyen téren rendben vannak és nem csak maguknak számítanak.2019. ápr. 27. 13:33
1/4 anonim válasza:
Nyilván létezik, hiszen ezt tapasztalod. Családod nincs?
32/f
2/4 anonim válasza:
Igen ,velem is volt/van ilyen igaz nem diploma témában de létezik. Ilyenkor meg kell kérdezned hogy kinek akarsz megfelelni? minek csináltad meg a diplomát? hogy felvágj vele, vagy azért hogy neked jobb legyen az életed, te legyél büszke magadra?
3/4 A kérdező kommentje:
Félre értitek. Nem nagyzolni akarok csak jobban előttem lenne az hogy jó eredményeket érjek el ha számítanék valakinek. Ez az egyetem utánra is ugyanúgy igaz. Mert nyilván az is jó hogy nem akarok a híd alatt élni de jobb lenne nem egyedül végigcsinálni mindent.
Na a családom az meg olyan van is meg nincs is.
2019. ápr. 27. 13:39
4/4 anonim válasza:
Szinte ezért motiválatlan a legtöbb ember!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!