Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt rajtam kívűl valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt rajtam kívűl valaki aki tök magányos? L/24

Figyelt kérdés
2019. ápr. 21. 18:31
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
63%
Rengeteg ember rajtad kívül magányos a nagyvilágban és ezen az oldalon is. Ezzel egyáltalán nem vagy egyedül.
2019. ápr. 21. 18:35
 2/17 anonim ***** válasza:
52%
Igen.
2019. ápr. 21. 18:39
 3/17 A kérdező kommentje:
Sajnos
2019. ápr. 21. 18:40
 4/17 anonim ***** válasza:
Én nem mondanám magam annak, mert teljesen jól elvagyok egyedül, ott vagyok önmagamnak. Ezt az időt hasznos dolgokkal töltöm. :) ha a magányt úgy érted hogy egyetlen egy barát sincs akihez mehetnék, akkor nem vagyok magányos, de ha úgy értelmezed a magányt hogy nincs megfelelő barát az már inkább viszont. :) Töltsd hasznosan az egyedüllétet. Barátkozz,társkereső,interneten, eddz, olvass, filmezz..stb legyél önmagad legjobb barátja míg meg nem találod a társaságod. :) 21/F
2019. ápr. 21. 18:42
 5/17 anonim ***** válasza:
Persze, rengeteg magányos ember van.
2019. ápr. 21. 18:52
 6/17 anonim ***** válasza:
Engem emberek vesznek körül, de általában nem(vagy félre) értenek engem. Nyers vagyok,őszinte,szókimondó és alapvetően jót akarok másoknak, csak hát ezt nem veszik észre. Általában inkább rosszabbat gondolnak rólam, mint amilyen valójában vagyok előítéletesek velem az emberek. A kemény stílusomból tévesen arra következtetnek, h túlzottan büszke és rideg vagyok, pedig sokan, nagyon sokan vannak, akiknek segítettem, de ezt mindig igyekeztem titokban tenni, vagy legalábbis sosem vertem nagy dobra.
2019. ápr. 21. 18:54
 7/17 anonim ***** válasza:
Én, olyan társasági magányos vagyok. Vagy is önként vagyok magányos.
2019. ápr. 21. 19:00
 8/17 anonim ***** válasza:
Én néha-néha vagyok csak magányos, de elfoglalom magam :) Éjszakánként rossz, mikor minden lecsendesül.
2019. ápr. 21. 19:07
 9/17 anonim ***** válasza:
Van, nem tudom mi a kiút ebből.
2019. ápr. 21. 19:08
 10/17 anonim ***** válasza:
Ja, mondjuk önkéntesen lettem. És nem kínoz annyira, csak néha-néha nézek programra vagy útra, hogy jó lenne társasággal menni, de hát ahhoz olyan társaság is kell.
2019. ápr. 21. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!