Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Örökké magányos leszek?
Figyelt kérdés
Legalábbis magányosnak érzem magam. Kapcsolatban vagyok jelenleg és rengeteg barátom is van. Mégis a magány érzése fojtogat egyfolytában. És ennek az oka egyetlen fiú. Az a baj hogy ő utál, nem is ok nêlkül. Látni sem akar :( Érthető. Fogyatékos módon viselkedtem vele többször is. Próbálom elfelejteni, folyton kihangsúlyozom a rossz tulajdonságait, de semmi nem segìt. Áltatom magam. Reménykedek hogy egy nap megbocsájt és megkeres, de tudom hogy esélytelen. :(
Legalább a barátom lehetne, de azt főleg nem akar.
Anno pedig úgy tűnt ő szeret jobban engem. Csak én buta módon mindent tönkretették.
Segìtsetek pls, már az öngyilkosság is megfordult a fejemben :((
18L
2019. ápr. 4. 18:58
1/5 anonim válasza:
Velem is hasonló van,csak az idő tud segíteni. Vagy is ebben bízok. 18f
2/5 A kérdező kommentje:
Ebbe bele fogok roppanni. Ha véletlen meglátom valahol rá sem merek nézni mert elsìrnám magam :( Plussz olyan mintha kikapcsolna az agyam nem tudok megszólalni sem. A legrosszabb hogy tudom az egész az én hibám, ő tökéletes. Hiába szedem össze magamban azt a kevés negatìv tulajdonságot ami igaz rá még akkor is eltörpül a fantasztikus személyisége mellett.
2019. ápr. 4. 19:18
3/5 anonim válasza:
Nincs tökéletes ember. Olyan van, aki közel áll az elképzeléseidhez, de senki nem tökéletes. Minden srácnál van jobb srác. Fiatalok vagytok még, nem szabad ennyire beleásnotok magatokat a bánatba. Ha viszont olyan emberrel vagytok, akit nem igazán szerettek, akkor inkább szakítsatok. Így az ismerkedés lehetőségét is elveszitek magatoktól.
4/5 anonim válasza:
Ha te viselkedtél vele rosszul, akkor miért ő kezdeményezzen?! Ilyenkor annak kell helyrehozni aki elszúrta. Nem is értem, hogy ezek után miért tőle várod hogy lépjen. A bizalma elszállt. Én biztosan azt várnám, hogy aki elrontotta, annak kelljen oldani a helyzetet.
5/5 anonim válasza:
Elsősorban ki kéne lépned a jelenlegi kapcsolatodból, amiben magányos vagy, ráadásul más valakin járnak a gondolataid. Utána felkeresheted azt, aki érdekel, és rendezheted vele soraid, amiből lehet lesz egy jó kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!