Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus (meleg) ismerőse kinek van? Mi a vélemény ezzel kapcsolatban?
Volt már olyan valakivel közületek, hogy megtetszett egy csaj és kiderült róla, hogy leszbikus ezért nem lett köztetek semmi? (Mármint ha te vagy a pasi)
Vagy volt olyan (csajokhoz szól a kérdés) hogy megtetszett egy pasi vagy beleszerettél és kiderült, hogy nem a nőkhöz vonzódik?
Ilyen esetben, például ha utána is ismertétek még meg kapcsolatban maradtatok, például csak ismerősként vagy bármi, akkor ez a felismerés befolyásolta az érzéseiteket?
Amint megtudtátok, hogy a saját neméhez vonzódik, ti már nem vonzódtatok hozzá? Mert tudtátok, hogy úgyse viszonozná, vagy esetleg máshogy kezdtetek rá nézni ilyesmi szempontból.
Van a bővebb ismeretségi körömben leszbikus és meleg is.
Van akiről nyíltan tudja mindenki, van akinél kvázi köztudott, de nem feszegetjük.
Az egyik csajhoz vonzódtam, de gyorsan megtudtam, hogy ő is ugyanarra a kapura játszik, mint én, így maradtunk haverok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!