Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a tapasztalatotok a meleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a tapasztalatotok a meleg élettel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
19 vagyok, fiú, meleg. Régóta van párom, akivel imádjuk egymást, de mégsem könnyű az életünk. Nem tudjuk felvállalni egymást, főként a családunk előtt és egyéb nehézségek is adódnak.
2009. aug. 20. 17:16
 1/6 anonim ***** válasza:
81%
Költözzetek Hollandiába
2009. aug. 20. 17:24
 2/6 anonim ***** válasza:
34%
Próbáljatok meg víz alatt lélegezni.
2009. aug. 20. 17:31
 3/6 anonim ***** válasza:
48%
Milyen primitiv,bunkó válaszok vannak itt!!:S
2009. aug. 20. 17:47
 4/6 anonim ***** válasza:
31%
Irány Izrael mint Steiner b.zi zsidó és barátja aki szintén b.zi és zsidó.
2009. aug. 20. 19:17
 5/6 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem nem is muszáj felválalni. A heterók pont ezt nem csípik a melegekben, hogy felválalják. Azokat a melegeket kevésbé nézik le akik nem "reklámozzák" ezt a dologot. Tehát nem kell felfedni el kell fogadni, hogy ez csak 2tökre tartozik. Kivánom, hogy éljetek boldogan. (heteró vagyok), de én nem itélem el a melegeket.
2009. aug. 20. 19:36
 6/6 anonim ***** válasza:
68%

Családnak nyugodtan mondjátok el, barátoknak is, de ne kérkedjetek vele. Nem érdem ez, mint ahogy heterónak lenni sem az, ez egy állapot. Akik nem fogadnak el így, azok nem szeretnek feltétel nélkül titeket..

Legyetek boldogok, hogy megtaláltátok egymást, sok melegnek nem olyan könnyű:S Kívánom, hogy legyetek nagyon boldogok, és legyen könnyebb az életetek!!

17 éves leszbikus lány

2009. aug. 20. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!