Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerelmes vagyok egy számomra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok egy számomra elérhetetlen nőbe?

Figyelt kérdés

A szomszédunkba költözött egy nő kb. fél éve. Nagyon csinos, kedves. Pont az esetem. Teljesen szerelmes vagyok belé. Sikeres vállalkozása van, saját ház, autó, nyaralások. Szóval mindene megvan. Az egyik probléma az, hogy van barátja. Egy igazi újgazdag gyerek akinek apuci megvesz mindent. Szoliba jár a srác, menő autó, ki van tetoválva, márkás ruhák. A másik probléma az én vagyok, teljesen ellentéte vagy. A szüleimmel élek, nincs autóm, nincsenek menő ruháim. Nem telik nyaralásokra. Egy gyárban dolgozom.

Folyamatosan ő jár a fejembe. Ha látom reggel feldobja a napomat. Hogyan tovább?

2019. ápr. 26. 07:44
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy.Âlmodozz tovâbb amíg kedved tartja,nézegesd,ha attól jobb napod van,aztán keress egy olyan nőt,akinél van esélyed.
2019. ápr. 26. 07:46
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
barátja van, sehogy
2019. ápr. 26. 07:49
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Amikor meglátod verd ki magadnak és megnyugszol.
2019. ápr. 26. 08:28
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
Lepd meg kis aprosággal mi szívből jön
2019. ápr. 26. 08:30
 5/6 anonim ***** válasza:
Szexuális vonzalmat érzel, nem vagy te szerelmes.
2019. ápr. 26. 10:31
 6/6 anonim ***** válasza:

Itt nem az anyagi/egzisztenciális különbséggel van a probléma,azzal,hogy barátja van.

Innentől kezdve ne hozd magad kellemetlen helyzetbe, főleg így,hogy szomszédok vagytok.

2019. ápr. 26. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!