Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőknek egy nevelő célzatú pofon szerintetek belefér? Többi lent =)
sok Nő csinál nagyon nagy hülyeséget...ilyekor szivemszerint felképelném Őket...szerintetek egy nevelő célzatú pofon belefér? =)
Kort nem-et írjatok ^^
A szavak néha jobban fájnak. :))
Szerintem nem kellene megütni.
semmi nem fog megváltozni benne pozitív irányba, ha megütsz egy nőt. max annyi változhat h félni fog tőled, haragudni fog rád, meg fog vetni és kidob. én legalábbis biztos h kiraknám azt a pasit, aki kezet mer rám emelni.
aki nem tudja párjával intelligensen megbeszélni a dolgait az keressen mást. az agresszió undorító felfogás/reakció, ilyen emberrel sose lennék.
és ha mondjuk terhesség alatt a bnőd hisztizik, mert szarul van, megütöd? csak h viselkedjen?
én se ütök meg ffit, max játékos birkózásnál, de ott a másik fél is partner ilyen szinten.
egyébként meg társfüggő, h mennyire hisztis az ember. én exemnél nagyon hisztis voltam, mindenen kiborultam, mostani párom mellett egyszerűen nem érzek késztetést, h bármin is fennakadjak, ha mégis vmiért veszekedni kezdenék pár mondattal lenyugtat. inkább tanulj meg kultúrált módon a nőkkel bánni és nem lesz szükséged ilyesmire.
20/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!