Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csapagygolyo kérdése:
Nőknek egy nevelő célzatú pofon szerintetek belefér? Többi lent =)
Figyelt kérdés
sok Nő csinál nagyon nagy hülyeséget...ilyekor szivemszerint felképelném Őket...szerintetek egy nevelő célzatú pofon belefér? =)
Kort nem-et írjatok ^^
2010. júl. 5. 20:17
11/65 anonim válasza:
Én mint fickó szeretem a nőket. Mindegyiket. Nem hiszem, hogy képes lennék akár eltűrni is, hogy szenvedjenek.
12/65 anonim válasza:
Hát, szerintem egy nőnemű illetőt nem nőkorban kell elkezdeni nevelni. Személy szerint kislánykoromban jópár anyai pofonban részesültem, hatásos volt. Ütés helyett beszélgetni kell, vagy egyszerűen otthagyni, civilizálja más, ha akarja...
13/65 anonim válasza:
Nem, nem fér bele, semmilyen okból. ENNYI, PONT. Nincsen de. Embernek tartod magad? Férfinek tartod magad? mert ha megütsz egy nőt, férfi egészen biztos nem vagy. De ember sem biztos - najó, ősember még talán...
14/65 anonim válasza:
Anyádat is megütnéd, ha felidegesít?
15/65 A kérdező kommentje:
Hát igen de egy-két ostobánál " felnőtt " ként is kéne az a pofon...Én azt mondom h nem félek ha ütni kell...:$
2010. júl. 5. 20:26
16/65 anonim válasza:
Idióta pasit fejbe szabad vágni egy jókora serpenyővel, ha kiérdemli?
17/65 A kérdező kommentje:
ANyám az mástészta...mégis csak belőlle másztam ki....:D
2010. júl. 5. 20:26
19/65 A kérdező kommentje:
20:26 egész nyugottan...üss meg Te állat :$ Szeretem ha fáj:$
2010. júl. 5. 20:28
20/65 anonim válasza:
Bele fér,de nem lessz jobb tőlle se neki se nekem.
25/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!