Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 év körüli lányok+gyerek?
mesélnétek nekem erröl? aki 15 éves kora körül lett terhes és megtartotta a babát.az iskolát h oldottátok meg? és az apával mi lett?
félreértés ne essék nem vagyok terhes meg semmi csak egyszerüen érdekel :)
Hát ilyenről nem tudok, volt aki 16 évesen szült de most van szakmája, nem tudom hogy hogyan és mikor végezte el.
Egyik volt osztálytársam 17 évesen ment férjhez, ő abbahagyta a sulit és most terhes. Az ő férje gazdag úgyhogy simán eltartja, még autót is kapott.
Volt egy másik aki 18 évesen esett teherbe, ha jól emlékszem ő is abbahagyta a sulit, a barátjánál lakik.
Nincs olyan lány ismerősöm aki 15 évesen szült volna, legalábbis nem tudok.
én a szomszédomrol tudnék mesélni
16éves a szomszéd fiatalabik lány, pont velem egyidös, a lány már egyéve nem jár iskolába, szoval 15évesen ugydöntöt nem fog bejárni, azota othon van és szinleli h beteg, a csaj most 5 honapos terhes, a pasia 36éves velük él együt már egy ideje,a lány aztmondta, ö már két éve gyereket akar csak nem jöt nekik össze, és a gyerek is csak azért kel hogy legyen indoka miért nem megy iskolába, a növére 18éves 1éves gyerekel, ö még a kilencediket kijárta, de hát az anyjuk 14évesen szülte öket jo példát kaptak... azért vicces nyáron kiülni a kertbe és nézni öket, ingyen cirkusz
16L
hát nemtom, ha én teherbe esnék, elvetetném. be akarom fejezni a sulit, meg még élni szeretnék.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!