Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5-8 gyerek vállalása. Lányok szerintetek?
Elgondolkoztam, hogy mennyi mindent kapunk a szüleinktől.
Úgy gondolom, hogy a mai világban ritka, de nagy családot szeretnék.
Főleg lányok és nők válaszát várom.
20/F
Tudod, a szüleid nem olyan könnyen adnak annyi mindent, vért izzadnak érte. 5-8 gyereket felnevelni pedig végképp nem kispályás meló, főleg az első 2-3 évben. Az eltartásukról(etetés, ruházás, egyebek) meg már ne is beszéljek. Viszont ha megcsinálod, minden elismerésem a tiéd, tisztelem az ilyen embereket, mint te, több ilyen kellene.
Viszont ha csak a segély miatt kellenek, mint sok embernek, akkor ásd el magad.
Dancsi Bácsi
45F
Hát, én mondjuk ennyire nagy családot nem szeretnék, de egyik barátnőm pont olyan, mint te, ő is ilyen 5 gyereket szeretne.
18/L
Kedves Dancsi Bácsi 45F, köszönöm válaszod, tudom nem nehéz, és tudom vért kell miatta izzadni, de pusztán szeretettből megtenném.
Nem a segélyért. Különben én egyke vagyok, és a börőm színe fehér.
Kedves 18/L!
Tisztában vagyok, hogy nem könnyű, de nem mindig a könnyű utat kell választani. Inkább eszek száraz kenyeret és legyek boldog. Mint gazdagon, de szomorúan, egyedül.
Kedves 18:48!
Az életedet nem tenné tönkre a sok gyermek, ebben biztos vagyok. De köszönöm az őszinte választ.
Én nagy családból jövök, szóval én is nagy családot szeretnék. De hogy 5-8 gyereket bevállalnék-e, az attól is függ, milyen férjet találok. :)
Amúgy a mai világban egyre kockázatosabb gyereket vállalni. Már nem csak azt kell nézni, hogy de édes, én is akarok, sokat stb, hanem hogy keresünk-e annyit, h enni adjunk nekik minden nap, plusz suli, plusz minden más.
De én azért 3-4et szeretnék. :)
20L
Én nem vállalnék be annyi gyereket. 2-3-ban gondolkodom, mert azokat remélhetőleg tisztességgel felfogom tudni nevelni.
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!