Szerintetek mennyivel könnyebb a második gyerek vállalása? Kevesebb "gonddal" jár? Sokkal több lekötöttség, mint egy gyermek? Vannak előnyei, hátrányai?
Tudod mit szoktak mondani.....egy gyerek,nem gyerek...:)
Csak hajrá
Szerintem föleg az befolyasolja, mennyire szamithatsz a nagymamakra, ferjedre. Csak ettöl nagyon mas es mas lehet. (Mert ha egyik beteg, eppen vinni kell orvoshoz, lesz-e aki megoldja a masikat pl. oviba vinni...stb. Vagy ha Te beteg vagy, akkor is nagyon nem mindegy.)
Az a resze, hogy mar rutinod van az elsö gyerekkel, szerintem oke, söt, ezzel kapcsolatban azt irtak több gyerekesek, hogy inkabb segitseget jelentenek a angyobb gyerekek, pl. jatszanak-foglalkoznak vele, mig at mesz a masik helysegbe.
(Amikor a gyermekem kicsi volt, es valami kellett volna a melyhütöböl a pinceböl, vagy akar a mosas szinten a pinceben, nekem oriasi gondot jelentett, amig nem tudtam mozogni, megemelni a gyermekem. Minden delutanra maradt, mire a ferjem hazaert, es ertelemszerüen sosem maradt idö pihenesre, hiszen az elsö evben szükseges haztartasbeli segitsege + munkaja mellett neki is alig maradt. Igy sokkal megeröltetöbb volt, mintha tudtam volna napi negyed orat relaxalni vagy rendszeresen idöt forditani magamra.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!