Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek bunkóság nem visszaírni valakinek, ha?
Már nem egyszer fordul elő, hogy Facebookon bejelöl valaki, visszaigazolom és rögtön elkezdi szivecskézni a képem és írogat, hogy így imád, úgy imád, találkozzunk, hogy vagyok, meg szeretne ismerni stb., stb.... Ha nem így indul a történet, hanem valami normális dologgal ír rám, akkor arra válaszolok. Viszont az ilyen ömlengős, rámenős, nyomulós irományokkal nem szoktam foglalkozni, nem válaszolok és, ha tovább folytatja, akkor törlöm is az ismerőseim közül. Néhányan viszont még visszaírnak, hogy ez mekkora bunkóság és elmondanak mindennek, viszont én nem érzem magam bunkónak emiatt. Normális körülmények között én is normálisan válaszolnék, de nekem ez nem a normális kategória. A Facebook nem egy társkereső, nem is osztok meg semmi olyan tartalmat, ami arra utalna, hogy én vevő lennék a közeledésükre, még az sincsen megadva, hogy egyedülálló vagyok vagy sem, nincsen rólam semmilyen kihívó kép vagy bármi hasonló. Ennek ellenére sokan mégis úgy írogatnak rám, mintha ez teljesen természetes lenne vagy én egyértelműen rájuk vártam volna és mindeközben semmit nem tudnak rólam, csak láttak egy képet és kész.
(Igen, olyanokat is vissza szoktam igazolni, akiket nem ismerek fel rögtön. Ennek egyszerű oka az, hogy sok emberrel találkozom, beszélek a mindennapokban és már nem egyszer fordult elő, hogy pl. kép nélkül csak a nevéről vagy még a képről sem ismertem fel, esetleg akartak nekem vagy egy családtagomnak küldeni valamit és tényleg fontos dologról volt szó. Szóval szoktam adni egy esélyt, hogy kiderüljön, hogy csak úgy jelölget össze-vissza vagy tényleg okkal jelölt be.)
Átérzem. Legutóbb engem csak lenagyképūztek emiatt, de lesz@rom:D Hadd ne kell én is leírjam a véleményem az illetōrōl, hamár szavakkal dobálozunk.
Végülis én inkább vagyok ilyen “nagyképū” vagy “bunkó”, mint szánalmas, kiéhezett, nyálas, nyomulós ember.:)
Mind idióta birka, aki faszbúkozik. Mind.
(És ilyenkor jön az, hogy én sem használnám, de a suli/munka miatt muszáj... blablabla.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!