Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A volt barátom megerőszakolt volna?
Figyelt kérdés
Szakítottam vele 2 hónap után, de ezt nem tudom elfelejteni azóta sem. Nem éreztem magam magam elég nedvesnek, mondtam az exemnek hogy még ne hatoljon be, többször is mondtam, mégis megtette. Utána azt mondta hogy úgy tettem mint akit megerőszakolnak. Nem tudom miért, de inkább nem védekeztem, nem csináltam semmit. Ami a leginkább fájt hogy azt mondta ő a volt barátnőjét nem kényszerítette szexre, hanem ha nem szexelt vele, akkor másnap nem találkozott vele.2019. ápr. 20. 22:49
1/9 anonim válasza:
Igen, jogilag ez az volt.
A helyedben feljelenteném.
2/9 A kérdező kommentje:
Már azóta eltelt egy pár hónap, tehát már nem lehet. De nem értem hogy a volt barátnőjével miért volt udvariasabb míg velem nem.
2019. ápr. 20. 22:55
3/9 anonim válasza:
Nem az jogilag, mivel nem elkenkeztél.
4/9 anonim válasza:
# 3
Többször elmondta, hogy ne hatoljon be.
Ez ellenkezés.
5/9 anonim válasza:
Az csak kérés. Fizikailag nem ellenszegült.
6/9 anonim válasza:
Beleegyezés nélküli nemi aktus erőszak. Nézzek utána jogilag is?
Az illető egy paraszt. Nagyon sajnálom, hogy fájdalmat okozott neked.
8/9 anonim válasza:
Szerinted tényleg jobb a zsarolás, amit az exével művelt??? Ha nincs szex, látni se akarta. Ezt irigyled??
Szerintem keress fel egy pszichológust.
9/9 Bence_ válasza:
Hiszel egy ilyen baromnak?
Persze, hogy ezt mondja, manipulál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!