Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valoban valakinek ennyi a "kapcsolati" igenye?
A FÉRFIAK 90%-a szeretőt akar!
Nem barátnőt, élettársat, vagy pláne feleséget!
Léteznek ilyen emberek, de csak hozzájuk hasonló emberrel való nekik kapcsolat. Lehet, hogy még nem vagy boldogtalan, de már most érzékeled a problémát és rossz érzéseid vannak.
"semmire sem jutottunk"
"nem beszéltünk 3 napja"
Számomra ez nem férne bele egy kapcsolatba. Neked kell eldöntened, hogy mennyit ér számodra, sajnos tipikus eset, hogy később sem lesz változás.
Nem tudom, ha nő lennék, akkor biztos nem jönnék össze ilyen gondolkodású emberrel.
"barataitol tudom, hogy nagyon utalta a noket, mindig azt hangoztatta, hogy neki senki se kell csak arra. "
Aki ilyet gondol, az számomra nem százas szerintem.
A XXI. század hozta el azt, hogy az emberek folyamatos kapcsolatban tudnak egymással lenni, akkor is, ha nem élnek egy fedél alatt.
De attól még nem kötelező folyamatosan egymáson lógni.
Tervez veled, fontos vagy neki, felvállal, kimutatja, ha keresed minden bizonnyal válaszol is, anélkül is tudja, hogy ott vagy neki, hogy erről folyamatos megerősítést szerezne.
Nem követi a mostani trendeket, de attól még teljesen normális.
A tiedet se mondanám túl nagynak, sőt. De manapság divat ez az igénytelenség, szóval menők vagytok.
Bár szerintem a szánalmas szó jobban illene rátok.
Nem vagyok boldogtalan, mert jelenleg a karrierem az elso"
Nem is értem mért vagy akkor pár kapcsolatban , meg mért nem mind1 neked , hogy milyen is ez a kapcsolat, elvégre neked a karriered az első innentől kezdve ha én ezt hallanám mint a barátod akkor már csak nem lennék neked.
Távkapcsolatban nekem is elég lenne ennyi. Nagyobb kérdés inkább az, hogy mi lesz mikor összeköltóztök!
Én nagyon erőltetném ezt a témát, mert hamar kiderülne, hogy csak vesztegetitek egymás idejét, vagy tudtok is egymással élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!