Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az lennél ma aki most vagy ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az lennél ma aki most vagy ha nem kerülnek az utadba eddigi életed szerelmi, kapcsolati szereplői?

Figyelt kérdés
2018. okt. 10. 17:57
 1/8 anonim ***** válasza:
59%
Nem, valószínűleg már nőként élnék Kambodzsában
2018. okt. 10. 18:03
 2/8 anonim ***** válasza:
22%
Jobb és boldogabb, kiegyensúlyozottabb emberek lennének azok, ha mellettük maradtam volna, akikhez közöm volt. Sosem süllyedtek volna mellettem olyan mélyre, mint ahogy a jelenlegi kapcsolatukba most tartanak. Ez tény. És esélyes hogy ugyan ez lennék, aki most vagyok.
2018. okt. 10. 18:04
 3/8 anonim ***** válasza:
89%
Nem. Valószínűleg sokkal kevésbé lennék belül halott és kedvesebb ember lennék.
2018. okt. 10. 18:07
 4/8 anonim ***** válasza:
85%
Nem voltak kapcsolataim és szeretőim, de minden ember hatással volt az életemre. Ki jobban, ki kevésbé. Senki se lenne az.
2018. okt. 10. 18:12
 5/8 anonim ***** válasza:
63%
Engem eléggé megviseltek az eddigi kapcsolataim. Ha azok nem lettek volna valószínűleg nem lennék annyira megkeseredve mint most. Aztán az is lehet, hogy nélkülük is ugyanúgy megkeseredtem volna.
2018. okt. 10. 18:36
 6/8 anonim ***** válasza:
Az én utamba hiába is került valaki (rendszerint reménytelen szerelmek), ugyanaz voltam/vagyok és sajnos maradok.
2018. okt. 10. 19:47
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem, szerencsére egy olyan szörnyű kapcsolatból léptem ki amit tudtam hogy mégegyszer nem fordulhat elő velem. Ezután találtam rá jelenlegi páromra, akivel évek óta szeretetben vagyunk. Tanulópénz volt az első kapcsolatom.
2018. okt. 10. 20:01
 8/8 anonim ***** válasza:
nem, vszínű nem is itt élnék és nem sikerült volna ennyire felfuttatni a karrierem. volt/van egy erősjellemű feleségem, 9 éve ismertem meg főiskolán. mivel semmi nem volt jó sosem, így mindig anyagiakban próbáltam bizonyítani. persze most sem jó semmi, de legalább iszonyat sokat keresek. nyilván ha elhagy, akkor mgtow, mivel nem lesz értelme a pénznek, nem lesz kiért...
2018. okt. 10. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!