Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén! Mennyire "szégyenletes" a mai világban ha 25 évesen még szűz vagyok? 25/L
Hú, jó sok választ kaptam, köszönöm...
#17-es válaszoló: Köszönöm a hosszabb véleményedet, teljesen igazad van, bizony ezek miatt a dolgok miatt, amiket leírtál, érzem inkább cikisnek azt hogy még szűz vagyok. Hogy tőlem jóval fiatalabbak már rég túlvannak a dolgon én meg tök tapasztalatlan vagyok...Úgy érzem, messziről süt rólam hogy mi a helyzet, ha esetleg meg akar ismerni egy fiú...ezért is nem akarok már ismerkedni, nem mindenkinek lenne hozzám türelme szerintem, ezt nem tudhatom és félek a reakciótól... de így meg üres az életem, szinte mindenkinek van párja, s persze sokszor kérdezik tőlem is, hogy miért nincs. Egyébként volt már pasim, csókolóztam is már nem egyszer, tovább viszont ennél nem mentem.
#18-as válaszoló: Nem vagyok lelkisérült, ha az is lennék sem kötném ezt más orrára, pláne nem gyilkolnám ezzel a páromat...
Nem szégyellnivakó, nert ez egy állapot. Persze az is tény, hogy sok előítéletre ad okot. Valaminek a köbetkezménye ez, és hát nem jó folgokra asszociálnak az emberek.
Még szerencse, hogy nincs a homlokodra írva, így mire oda kerülne a sor, a partneredet totál nem fogja érdekelni, hogy nem járt még benned fasz... vagyos érdekli, mert óvatosabb lesz. Ennyi.
Kedves Kérdező!
Remélem, olvasod még a válaszokat, ugyanis én is hasonló cipőben jártam, amíg 3 hónapja össze nem jöttem a párommal (akkor még 24 voltam) most már ugyanúgy 25, mint te! Előtte soha nem volt barátom, soha nem csókolóztam senkivel és le sem feküdtem nyilvánvalóan. Azt nem mondom, hogy nem is ismerkedtem, komoly több éves barátságaim jelenleg is vannak fiúkkal (közülük 2őt már szerencsésen a pasimnak is néztek előtte :D), de senkivel sem jött össze sajnos. És amikor nem számítottam rá, másra koncentráltam, egy teljesen közömbös helyen ismerkedtem meg a mostani kedvesemmel.
Ne aggódj, mintha csak én írtam volna ki a kérdést. Régebben én is sokat görcsöltem és rágódtam ezen, hogy na vajon hol a hiba bennem, mit csinálok rosszul, mit kéne még tennem? Bulizni nem szeretek, ahol sportolok, ott nem igazán vannak fiúk, a konditermes srácokkal, ahol potenciálisan még esélyt láttam volna az ismerkedésre, valahogy meg csak egy 60 éves bácsinak sikerült megkörnyékeznie :D
Én belenyugodtam a dologba és kitöltöttem a napjaimat más dolgokkal, hidd el együlállóként is lehet tartalmas az életed! :) Kezd el egy új sportot vagy hobbit, járj el valamilyen körbe, ha szeretsz bulizni, kulturált buliban azért sok jófej emberrel meg lehet ismerkedni, légy nyitott, élvezd a szabadságot, ha megteheted utazz, én is tavaly eljutottam a világ másik felére, szóval igyekeztem kitölteni az életemet. Párom is előttem sok évig egyedülálló volt, ő sporttal, olvasással, haverokkal töltötte el az idejét. Sajna velem is előfordult, az igen "másnak már párja van jó ideje" probléma, sajnos két barátnőmmel is tönkrement a barátságunk, mert féltékeny voltam rájuk, hogy nekik összejött, nekem miért nem? Egyiket sikerült helyrehoznunk, a másodikat sajnos nem. De nem bánom.
Annak a srácnak, aki meg azt írta, biztos defektes a kérdező...Pasikat meg persze 30 évesen is meg kell dícsérni, ha szüzek, de a lánynak már 16 évesen szét kell tenni, ugyebár? Nekem nincs bajom a szűz férfiakkal sem, de ne aggódj, a kérdező majd talál egy pasit, aki még nagyra fogja becsülni, amiért szűz :) Te meg menj és keress egy prostit, ha tapasztalt nő kell.
Bocsi, ha kicsit kusza lett, de sok mindenről akartam írni, ha valami zavar, írj privit nyugodtan.
A tapasztalatlanságról meg annyit, ha megtalálod, aki hozzád való, hidd el, nem fogod sajnálni, hogy nem volt még senkid, mert vele mindent átélhetsz, amire csak vágysz. Ezek a párom szavai egyébként, akinek volt már 7 éves kapcsolata is... De kb. "lehúzhatják a wc-n", a volt barátnője most is egyedülálló.
Szia kedves kérdező! Én írtam neked azt a szégyenletes választ, amit emlegettek. Nem sikerült megfogni a lényeget sem neked, sem pedig az előtted nagyon tartalmas választ adónak.
Szerintem a szüzesség önmagában nem érték. Nem lesz számomra több egy lány csak azért mert szűz, ahogy nem lesz kevesebb sem ha lefekszik x pasival.
Nyilván ez az én magán véleményem. Sokan rib/\ncoznak ha "x" nagyobb mint az ő általuk helyesnek ítélt érték és felmagasztalnak ha neked ő az első. Engem pont nem érdekel.
25 évesen szűznek lenni a világ ezen a felén szerintem nem igazán átlagos. Nem tudom neked miért alakult ez így. Csúnya vagy, antiszociális vagy, valami hit buzgó bigott család sarja vagy, várod a herceget a fehér lovon... nem tudom mi a bajod, de nekem ezek közül egyik sem szimpatikus.
De igazából te nem véleményt jöttél kérni, hanem megnyugtatást. Lelki simogatás, hogy ez így rendben és mindenki nagyon pozitívan gondol rád. Bocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!