Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Őszintén! Mennyire "szégyenlet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszintén! Mennyire "szégyenletes" a mai világban ha 25 évesen még szűz vagyok? 25/L

Figyelt kérdés
25 vagyok és még mindig nem találtam olyan fiút, akivel eljutottam volna odáig, hogy...Nem a kinézetem miatt, mert nem vagyok csúnya, persze mindenkinek más a szép... Nem igazán beszélek erről senkivel, mert már egy jó ideje szégyellem és inkább tagadom hogy az vagyok, emiatt kialakult bennem ugye ez a szégyenérzet és most már eljutottam oda, hogy nem is akarok ismerkedni. Egy darabig nem foglalkoztatott a dolog, de az idő ment és már úgy érzem ciki, ha elmondanám a leendő fiúmnak, körberöhögne, vagy furának tartana, pedig csak annyiról van szó, hogy engem eddig valahogy elkerült a nagy szerelem, nekem idő kell míg valakiben meg tudok bízni...mi erről a véleményetek? Joggal tartom ezt úgymond "cikinek"? Fiúk, lányok válaszát is várom, de légyszíves ne kötekedjetek...
2019. ápr. 20. 00:10
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Semmi szégyenletes nincs abban,hogy még szűz vagy. Inkább az lenne a szégyen meg ciki,ha minden nap mással mennél el...
2019. ápr. 20. 01:25
 12/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat, az üzeneteket is! Nos, lehet hogy túlreagálom a dolgot a vélemények alapján... Megpróbálok nem rágódni annyit ezen a témán...
2019. ápr. 20. 01:38
 13/28 anonim ***** válasza:
Felesleges ezen rágodnod ha szeretnek elfogadnak úgy ahogy vagy.
2019. ápr. 20. 04:28
 14/28 anonim ***** válasza:
Figyelj, ha egy fiú tényleg szeret, az nem fog ebből ügyet csinálni.
2019. ápr. 20. 04:49
 15/28 anonim ***** válasza:
Én voltam már 25 és 27 éves szűz lánnyal. Mindkét nővel hosszú kapcsolat lett
2019. ápr. 20. 07:24
 16/28 anonim ***** válasza:
Nem ciki. Ismerkedj csak bátran!
2019. ápr. 20. 08:19
 17/28 anonim ***** válasza:
Nem, egyáltalán nem szégyen. Viszont szerintem valahol azért hátrány, legalábbis én úgy érzem (és amúgy kíváncsi vagyok, hogy te erről mit gondolsz). Én 21 éves vagyok, szintén szűz és sosem éreztem azt, hogy emiatt engem bárki lenézne vagy kinevetne, megvetne és tényleg nem éltem meg ezt szégyenként. Ugyanakkor azt saját magam is érzem, hogy a tapasztalatok és a "rutin"(bármennyire is hülyén hangzik, de nem találtam jobb szót) hiánya azért nem túl kedvező. Most ezzel nyilván nem a szexre gondolok, hanem az ismerkedési fázisban is kiütköznek ezek a hiányosságok és azt gondolom, hogy ez már inkább problémásabb. Értelemszerűen a saját korosztályom érdekel és a többség (nyilván nem mindenki) azért már tinikorában túl van az első szerelmen, voltak randik, csókok stb. és így ennyi idős korára azért már megtapasztalt egy-két dolgot, amiből jó esetben tanult is valamit. Na most nekem még nem volt kapcsolatom és nekem mindez teljesen új, így huszonévesen kell majd mindezt átélnem. Ebben csak az a bökkenő, hogy az a tapasztalatlanság, félénkség, kis bénázás, bizonytalanság stb., ami tizenévesen egy kapcsolatban még természetes, aranyos, cuki meg minden, az ennyi idős korban sokak szemében már inkább bizarr, furcsa, gyerekes, béna és így tovább. Nem mindenkinek van kedve, türelme az ilyesmihez és én is sokaktól megkaptam már, hogy ennyi idősen már nem itt kellene tartani, nem erre számítottak, nekik ennél több kell és rosszul esett, de meg is értem. Itt most megint nem a szüzesség meglétéről stb., beszélek, hanem olyan skillekről, amikből az ember építkezni tud és én is érzem magamon, hogy ezekben a dolgokban még egyáltalán nem vagyok jó.
2019. ápr. 20. 09:39
 18/28 anonim ***** válasza:
0%

27F Furcsa. Én tini korom óta nem voltam szűz lánnyal. Jó eséllyel el se hinném neked elsőre. Kicsit beszélgetnék veled azért, és alaposan megfigyelnélek, hogy milyen benyomást hagysz bennem.

Megpróbálnám kitalálni a karaktered alapján, hogy egyrészt igazat mondasz-e, másrészt milyen flúgod van, amiért ez így alakult.

Nem ítéllek el meg semmi, de nem akarok egy lelki sérült emberrel küszködni. Volt már benne részem és elég volt.

2019. ápr. 20. 09:43
 19/28 anonim ***** válasza:
0%
Semmi baj. De ezen könnyen változtathatsz velem. 🙂 31F
2019. ápr. 20. 10:42
 20/28 anonim ***** válasza:
18: Szerintem itt csak te vagy lelki sérült, a kérdező egy kedves, értelmes lány. De a te válaszaid (+ a százalékod is) egyértelműen mutatják, hogy elég beteges a gondolkozásod.
2019. ápr. 20. 15:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!