Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 24 évesen szűz vagyok nagyon elrontottam az életem?
Nem rontottad el a szüzesség miatt. Viszont kimaradtak azok a dolgok (érzelmi, szociális lépcsők), amik nagyon fontosak ahhoz, h ha majd lesz valakid, akkor érezd: Párod-e ő, vagy csak egy hazugság.
Jajj, olyan sokat lehetne még erről beszélni... De én sem tudok még mindent.
F29
26 es szinten szuz.
Mai csajokat lehetetlen osszeszedni ha esetleg nem tetszik nekik egy pasi sem,egymast elegitik ki, nekik a pasi akkor kell ha kell pénz vagy gyerek vagy akármi. Ha nem vagy tökéletes pasi vagy az ami az ők igényeiknek nem felelnek meg,akkor baráti zónába tesznek be, és ott használnak ki ahol tudnak. Legalábbis eddig igy tapasztalom.
Valamit nagyon elrontottál ott, mikor úgy beszélsz a szexről, minta akörül forogna az egész életed.
Életcélok, karrier, ezekkel hogy állsz? Szerintem inkább ezek határozzák meg főként az életminőséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!