Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha 24 évesen szűz vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 24 évesen szűz vagyok nagyon elrontottam az életem?

Figyelt kérdés
Még mielőtt valaki belém kötne, nem fogadtam cölibátust, sajnos ez így jött ki, nem tagadom voltak csajok akiknek tetszettem de én beszari gyermeteg lelkű srác vagyok

2019. ápr. 1. 22:34
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
89%

# 5 # 7

Ezt úgy írod, mintha valami törvényszerűség lenne, hogy aki elvesztette a szüzességét, az a megfelelő emberrel tette, vagy annyira élvezte volna. Nem mindenkinek van része olyan baromi jó szexben, tehát nem mondanám, hogy föltétlenül olyan sokat vesztett volna azzal, hogy nem rohamozza bele magát a szexuális életbe.

Aki szűz is, az nem lehet rosszabb helyzetben, mint az aki elvesztette, de nem volt annyira jó élmény.

2019. ápr. 1. 23:14
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
A szüzesség senkit sem tesz jobb, vagy rosszabb emberré másoknál. Nem gondolnám, hogy elrontottad az életed, hiszen még csak 24 éves vagy, bőven van még lehetőséged arra, hogy mindent bepótolj. Azonban, annak oka van, hogy ennyi idősen még nem tudtál szerelmi, szexuális kapcsolatot létesíteni. Először ezt az okot kell kideríteni és megszüntetni.
2019. ápr. 1. 23:32
 13/25 anonim válasza:
100%
Ezt még nem mondanám húde szánalmasnak, hanem inkább a 30 pluszos szűzeket, na ők szánalmasok. És ebben az dühít, hogy nemhogy csajozni lennének, hanem inkább ezen az oldalon biztatgatják magukat arról, hogy biztos nem ők a hibások...
2019. ápr. 1. 23:50
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

24-től 30-ig egyenes út vezet... hajlamos akkor már elveszteni a reményt és a motivációt az illető. Megtanul nők nélkül élni, sőt jobb is neki úgy.

Minden nappal csak egyre távolodik az illető attól, hogy normális kapcsolata legyen egy nővel. Végül ez válik számára természetessé.

Ha 18 évesen legalább egyszer szexel valaki, akkor tudja, hogy mit hagy ki a következő években, és azt is tudja, hogy nem atomfizika az egész... szóval normális szexuális fejlődés történik, függetlenül attól hogy hogy néz ki az illető.

2019. ápr. 2. 00:50
 15/25 anonim ***** válasza:
38 évesen szűz vagyok. Lányokhoz, nőkhöz sohasem kerültem közel mert mindig is féltem tőlük. Inkább a jogot választottam és végül jogász lett belőlem.
2019. ápr. 2. 05:55
 16/25 Derwer ***** válasza:

Jól írta a 3#as hozzá szóló.

Veszve nincs a dolog, de jó pár lépcsőt jó eséllyel egyben kell venned.

Ez nem egészséges, de működhet.

Példa : a srác szintén nem kereste a bajt, (avagy töketlenkedet), tanulásnak majd munkának élt. 27évesen jött össze egy csajjal, együtt éltek egy évet, külföldre is költöztek, meg is házasodtak.

Sok sok súrlódás volt és van a kihagyott lépcsők miatt (is), mégis boldogok, gyermeket várnak. Jól ismerem a srácot, mert én vagyok az. ;)

2019. ápr. 2. 07:05
 17/25 anonim ***** válasza:
0%

Mondják, hogy nem gáz... De igen AZ! Illetve a legjobb szó rá, hogy a saját életed szempontjából ez mindenképp tragikus hatású. Eleve elvesztetted a legszebb éveidet. Amikor az emberek a legkanosabbak (tizenévesen), te mindenből kimaradtál. Ráadásul ekkor még nincsenek úgy elvárások egy fiú felé. 20 év fölött már vannak. Ezeket a tapasztalatokat tizenévesen meg kellett volna szerezned. Nem azt mondom, hogy utána lehetetlen, de hatványozottan nehezebb.

Gondolj bele, beszélni mikor optimális megtanulni? Nyilván kisgyermekkorban. Egy nyelvet vajon akkor is ugyanolyan könnyen tanulnál meg, ha 20 évesen találkoznál vele először? Na ugye, hogy ugye?

Sosem fogod megtapasztalni már, milyen érzés egy érintetlen lánnyal elvárások nélkül felfedezni a szexuális örömeit. Sosem fogod átélni a tisztaságát.

Neked már csak használt nők fognak jutni, akik bizony el fogják várni, hogy teljesíts. Apropó, teljesíteni hogyan fogsz? 24 évesen már nem tehetnéd meg, hogy fél perc alatt elsülj. Viszont míg mondjuk 16 éves korodban valószínűleg le tudtál volna nyomni 2-3 menetet egy huzamban, 24 évesen már nem fogsz tudni.

Úgyhogy barátom és sorstársam, ne áltasd magad. Iszonyatosan nagy bajban vagy.

Aki mást mond, az hazudik. Az valószínűleg normális jellemfejlődést élt át, és tizenévesen már elvesztette a szüzességét. Ezáltal sosem fogja átérezni a késői szüzesség tragédiáját.

Nekem 23 éves koromban lett először barátnőm. Most leszek 27 és mostanra sikerült úgy nagyjából helyrerakni magam pszichésen (olyan 70%-ban). Voltak roppanásaim, lelki összeomlása, depressziós időszakaim, töréseim, rohamaim.

Most még az előkészítő fázisban vagy. Majd akkor indul az összeomlás, mikor lesz egy csajod. Jó érzés lesz belegondolni, hogy te vele csinálod először, ő meg már előtte volt X pasival, és tizenévesen már félholtra dugták, igaz?

Fogadd őszinte részvétem az életedért!

Üdv,

Egy sorstárs férfi

2019. ápr. 2. 07:46
 18/25 Derwer ***** válasza:
85%

#17es kicsit túldramatizálja a dolgot....

#16osként is írtam, hogy létezik működő vég(?)kifejlett is...

Persze szerencsém is volt/van a feleségemmel, mert alapból ő se akart volna összejönni egy ilyen tapasztalatlan pasival mint én. Nem reklámoztam persze a szitumat, de az első szex előtt tudta és nem bánta meg azt az alkalmat se. (nem, nem bírtam én se, <10sec alatt sültem el, ahogy egy szűzhöz illik :D )

Nem, nem vagyok büszke rá , hogy szűz voltam olyan sokáig, de nem is szégyellem.

A szexuális étvágyról meg... Bennem bőven akad étvágy így 30 évesen is, annak "ellenére", hogy kimaradt a tizenéves és huszonéves szakasz. :D

2019. ápr. 2. 08:44
 19/25 anonim ***** válasza:
85%
24 éves szűz vagyok és tökéletesen elégedett, mert nem a szex köré épül az életem. Vannak jó barátaim, járunk közösen bulizni, nyaralni, szórakozni. Néhány arról is tud, hogy szűz vagyok, de nem igazán érdekli őket. Az életed olyan sz.ar amilyenné teszed.
2019. ápr. 2. 08:48
 20/25 anonim ***** válasza:
60%

Kérdező! Menj el egy fizetős lányhoz. Essél túl a dolgon. Neki nem kell magyarázkodni, meg hivatásból meg is fog érteni. Aztán senkinek nem kell az órára kötni, hogy volt az első.

Ha majd lesz barátnőd mond el hogy nem vagy tapasztalt de erről ne szólj (lehetnek előitéletek) Mond azt, hogy egy egy éjszakás kalandod volt.

2019. ápr. 2. 09:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!