Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért elítélendő, ha nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért elítélendő, ha nekem nem kell "normàlis nő", hanem a szórakozóhelyeken bulizó,20 év körüli, vihogós, kerek fenekű, "szinte mindene ki van" ruhàban lévő, szeximàdó, flörtölgető, iszàkos nőket imàdom?

Figyelt kérdés

Egyszerűen sokkal izgalmasabbak. A "normàlis nők" unalmas, besavanyodott, erkölcscsősz, nagyképű egyének.

Nem kellenek! Mit szólogatnak akkor be, ha egy nőt viszek fel magamhoz fel, akit aznap ismertem meg az egyik helyen?

2019. ápr. 19. 15:47
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
41%

Némely válaszolónál is komoly gondok lehetnek fejben...

A nemi bajhoz nem kell 28 emberrel összefeküdni fél év alatt, elég ha a helyi Menő Jenő gerincre vágja 1x a szendeszűz, értékes, erkölcsös Julikát gumi nélkül. Rajta kívül senki. De előtte ki tudja, kiben járt...

Értékes? Már miért ne lehetne valaki értékes amellett, hogy élvezi az életet, és nem a társadalom megítélése szerint él, mindent megvonva magától?

24-25 évesen pont ilyen voltam, mint amit leírt a kérdező. 90%-ban örömmel gondolok vissza, jó emlékeim vannak, olyanok, amiken utólag nevetek, nem arra gondolok vissza, hogyan görnyedtem a könyvtárban valami 600 oldalas szar fölött.... 😂

2019. ápr. 19. 16:55
 12/22 anonim ***** válasza:
69%
24-25 évesen vihogós, iszákos?? Még 18-20 évesen talán rendben is van, de 25 évesen? Az már egy felnőtt nő, nem egy kis idi.óta csitri (elvileg). Azért vannak ott is bajok...
2019. ápr. 19. 17:36
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Ki ítélte el?

Amúgy ez a kérdés most arról szól, hogy te így végletekben gondolkodsz és ha valaki nem teszi ki mindenét és nem szeximádó, akkor unalmas?

Gondolom nem ezért ítélnek el, hanem inkább azért, mert alaptalanul kritizálsz másokat, akik nem d*gatják magukat össze-vissza, őket besavanyodottnak nevezed? Ez alapján érthető, ha elítélnek és kretén bunkónak tartanak, aki szerint mindenki besavanyodott, aki nem egy diszkó r*bi

2019. ápr. 19. 18:01
 14/22 anonim ***** válasza:
40%

14 évesen összejöttem egy (akkor még nem tudtam, mennyire baromira unalmas, semmilyen) pasival. 10 évig vele voltam, rohadt izgis volt... Fiatalon kimaradt minden, én ezt 1 év alatt bepótoltam. Szerencsére a kutya nem mondja meg még most se rólam, hány éves vagyok, akkoriban kb pont annyinak néztek, mint írtad, 18-20-nak. De nem voltam alkoholista. Csak sokat buliztam, nem voltam szüzike, és élveztem a figyelmet. Én elhiszem, hogy ez sokaknak szúrja a szemét, azért r¡bancozzák azokat a nőket, akiket észrevesznek, a szürkék bezzeg sokkal értékesebbek, ez csak egy fejben létező kompenzáció akár lenni, mert rajtuk átnéznek.

Akik ismernek, tudják, hogy nincs értelme látszatra ítélkezni.

2019. ápr. 19. 18:11
 15/22 anonim ***** válasza:
58%
Most nem azért, kérdező, de pont az ilyen kis bulis rib.ancok a legunalmasabbak! Megdugod őket, oké. És aztán? Beállíthatod a sarokba, mint egy szobadíszt. Beszélgetni vele, elmenni (normális) szórakozóhelyre, ne adj isten étterembe, múzeumba, kirándulni, színházba, bemutatni a barátaidnak, esetleg a családnak. Égne a pofádról a bőr meg szégyellnéd a vihorászását meg az egész jellemét. Na pont ezek akik kb. semmire sem jók a baszáson kívül, unalmasak.
2019. ápr. 19. 18:12
 16/22 anonim ***** válasza:
70%
14. Magyarán neked a szórakozás (vagy hogy kimaradt sok minden)= baszás. Rendben, lapozzunk.
2019. ápr. 19. 18:14
 17/22 anonim ***** válasza:
21%

Hmm... Majdnem minden 7végét discoban töltöttem azon a nyáron, tény, hogy sok fa$zt felállítottam (tánc közben azért ezt lehet érezni), de bármily meglepő, ezek közül egybe sem ültem bele. Szóval nem, nem az. Nem kell belelátni többet a dolgokba, mint ami....

2019. ápr. 19. 18:21
 18/22 anonim ***** válasza:
73%
Én itt szenvedek valami hazahozott melóval, neked meg erre van időd(nép provokálásra), ejnye.
2019. ápr. 19. 18:49
 19/22 anonim ***** válasza:
Hát azért a te eseted és a között amit utána írtál jó nagy középút is van ám. 🤭
2019. ápr. 19. 21:43
 20/22 anonim ***** válasza:
67%

Beszélgetni vele, elmenni (normális) szórakozóhelyre, ne adj isten étterembe, múzeumba, kirándulni, színházba, bemutatni a barátaidnak, esetleg a családnak"

Jézusom , hogy lehet valaki ennyire sznob , hogy múzeumba meg színházba vinné az aznap meglukasztott csajt... Meg alap járaton is mit gondolsz mindenki egy művész ? Színházban gyerekként is elaludtam szinte talán 1-2 színdarab volt amit elnézegettem , a múzeumoktól megint csak az álmosság kapott el , nem lehetnek ennyire sznob emberek hogy ilyen unalmas dolgokat csináljanak csak azért hogy értelmiségnek tűnjenek vicc..

2019. ápr. 20. 13:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!