Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik: titeket idegesit, ha mondjuk szorakozohelyeken vagy tarskeresokon a noknek ingyenes a reg/beugro, ferfiaknak meg fizetos?
Figyelt kérdés
Ha no vagy: mit gondolsz arrol, ha egy pasit ez idegesit?2018. jún. 24. 14:11
1/15 A kérdező kommentje:
Legyszi irjatok ki, hogy F vagy N. Ha van kedvetek, akkor akar kort is. Koszi :)
2018. jún. 24. 14:12
2/15 anonim válasza:
Idegesítheti, nem a nők hibája, meccselje le a tulajjal.
(Nem jártam még ilyen helyen.)
3/15 anonim válasza:
Nem idegesít. A csinos hölgyek minden eseményt feldobnak és megszínesítenek.
4/15 anonim válasza:
Nem, én támogatom a szerződési szabadságot. Az más kérdés, hogy a magyar és uniós jog szerint ez diszkriminatív magatartás. De amúgy nem érdekel, sőt, csökkenti a konkurenciát, főleg ha drága a belépő
5/15 anonim válasza:
Nem mondanám, hogy idegesít, de nem mennék ilyen helyre.
F
6/15 anonim válasza:
Nem idegesít, csak nem megyek be szimplán ilyen helyre,ahol ennyire diszkriminatív a fogadtatás is...
7/15 anonim válasza:
Nő vagyok, megértem, ha egy pasit idegesít, engem is idegesítene, ha férfi lennék. Feministaként úgy érzem ez pont olyan dolog, ami miatt támadják a feminizmust, holott nem cél az ilyen előnyök megszerzése. Ugyanakkor bizonyos szinten megértem a szórakozóhelyeket vagy társkeresőket is, amiért így csábítják oda a nőket, akik a férfiakat csábítják oda, nyilván üzleti szempontból nem rossz lépés, etikailag viszont az.
8/15 anonim válasza:
Nem járok ilyen helyekre.
Még a siófoki bulihelyeket is utálom, ahol minden eszközzel a nők kegyeit lesik a férfiak kárára. Pl. tavaly nyáron volt: narancsbőrös seggű csajok táncolhattak a pulton úgy, hogy rendelni alig tudok tőlük. Amikor egy srác akar felmászni melléjük, egyből odarohant a biztonsági őr olyan ingerülten, mintha minimum egy szamurájkardot rántott volna elő szegény gyerek. Csodálkoztam, hogy nem dobták ki/verték meg miatta, mert kb. úgy pattogott neki a kidobó.
Na, az ilyeneket nem szeretem.
30/F
9/15 anonim válasza:
nem vagyok híve a nemi alapú megkülönböztetésnek, így nem járok ilyen helyekre :)
10/15 A kérdező kommentje:
Es akkor sarkon fordoltok hogy "miiii, csak a noknek ingyenes??" Ez eleg elkepzelhetetlen.
2018. jún. 24. 15:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!