Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik: titeket idegesit, ha mondjuk szorakozohelyeken vagy tarskeresokon a noknek ingyenes a reg/beugro, ferfiaknak meg fizetos?
A 7-est nem tudom, ki és miért pontozta le, teljesen korrekt, amit írt. Jó látni, hogy vannak ilyen feministák is, nem csak olyanok, akik szerint teljesen rendben van ez, mert "úgyis többet keresnek a férfiak".
Kérdező, igen, ezt tenném. Mondjuk én alapból nem szoktam fizetős szórakozóhelyekre járni.
"Es akkor sarkon fordoltok hogy "miiii, csak a noknek ingyenes??" Ez eleg elkepzelhetetlen."
A legtöbb szórakozóhelynek van Facebook oldala, ahol a belépők árát is kiírják. Nem nehéz előzetesen utánanézni.
Annak az enyhén frusztrált, valószínűleg krónikus péniszhiányban szenvedő nőszemélynek, aki a 15:08-as válaszomra privátban sértegetett:
Nem az zavar, hogy nem pasik táncolnak mindenhol a pulton, hanem hogy nem élvezheti mindenki a bulit ugyanúgy, mert a nők plusz előjogokat kapnak ilyen téren. Ha egy srác akar pulton táncolni, miért ne tehetné meg anélkül, hogy kis híján kidobják a helyről?
A narancsbőrös seggű csajokat meg azért emeltem ki külön, nehogy belekössön valaki abba, hogy valójában fizetett profi táncosnők voltak a sztoriban, csak én vagyok a hülye és ezt nem vettem észre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!