Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányok nagy része miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok nagy része miért dobja oda magát mindenféle jöttment alaknak?

Figyelt kérdés
Néha látok olyan párokat az utcán, ahol a lány tökre rendben van, csinos, jó kedélyű, élvezet rá nézni, mellette pedig kullog egy ilyen lampos, lógó gatyàjú, torzonborz, csapzott srác. Nem értem, hogy egyes lányok miért rakják ilyen alacsonyra a mércét. Gondolom a szövegük lehet ezeknek a lumpeneknek az, amit a csajok bekajàlnak, ami mögött természetesen semmi nincs, általában minden kamu. Mi a véleményetek, Ti is tapasztaltatok már hasonlót? F

2019. ápr. 17. 09:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
89%
Mert egyszer láttad a csaj lakását, mikor kupi volt,
2019. ápr. 17. 12:44
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Nektek semmi sem jó.
2019. ápr. 17. 13:22
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Arra meg nem gondoltál h az a torzomborz férfi vonzó is lehet..férfiként nem tudod megítélni..Johnny Depp már fiatal éveiben is torzomborz volt és vonzó..ennyit erről..a szöveg meg sajnos fontos hisz a nőket érdekli a férfi egyénisége is..megint csak nem tudod megítélni..
2019. ápr. 17. 22:41
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Mert az a pasi mert hozzám közeledni, kitartó volt, a többi meg csak lesett ki a fejéből aztán vágyakozott hogy jónak jó lenne, de nem tudja, meg nemigazán, de persze arra meg féltékenyek ha nem hozzám való pasival vagyok. Nagyon érzem a tekinteteket az utcán akik megnéznek, meghökkennek hogy mit keresünk mi egymás mellett. Konkrétan összetaliztam egy sráccal az utcán aki hetekkel előtte utasított el hogy nem vagyok az esete. Érdekes, most hirtelen az lettem, mert meglátott egy slampos pasival.
2019. ápr. 18. 07:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!