Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri ez nekem?
Néhány hónapja megismerkedtem egy férfival. Egészen más, mint a magyar férfiak, ez a kultúrából eredet, amiben felnőtt. Elegáns, stílusos, tudja hogyan kell udvarolni egy nőnek, rendkívül türelmes, figyelmes, nagyvonalú, és hihetetlen jó a szexben.
Egy ideig ott éltem, hónapokat. Naponta eljött értem, mindegy milyen fáradt volt, este mindig ott volt értem, programoztunk, vacsora, borozás, színház, szex..... minden amit egy álom férfi produkál megtette értem. Pénzt, időt, energiát nem kivélve. És a legjobb, hogy ezt ő maga is élvezte, tehát nem teherként élte meg.
Probléma: én elköltöztem, ő továbbra is látni akar, utazzak ki hozzá, vár.
Nekem ez erőteljesen költséges, a repülő kb. 20e forint oda vissza, reggel 6-kor indul, tehát nekem 3-kor indulnom kell itthonról ... majd másnap éjfélkor ér be, taxival ez nekem 40e forint ... miért?
Hogy eltöltsek vele 48 órát, jó szex, sokat beszél a válófélben levő feleségéről, a vállalkozásáról, ami jelenpillanatban mélyponton van...
Nálam 26 évvel idősebb. Nincs közös jövőnk. Nem látom hogy a jó szexen kívül van e tovább... megéri ez nekem?
Igen, úgy érzem ezt a pénzt itthon is eltudnám költeni pl. szórakozásra ..Ötkert, Akvárium... akár vehetnék magamnak néhány csinos nyári ruhát... vagy levizsgáztathatnám a kocsit..... vagy akár másik városba is tudnék menni.
Havi ennyi pénz és 4-5 óra utazás oda plusz vissza néhány jó menetért butaság.
Elnézést de miért török pasit irtál? Pont ők azok akik a legszerelmesebbek!!!
12#
Csak hiszed, hogy a legszerelmesebbek, csak annak látszanak, mert náluk a csábítás művészet, szeretnek szép szerelmes szavakat mondani, de csak addig amíg játszadozhatnak, ameddig megkapják a naiv nőket akiket a pénzükkel és az ajándékokkal elkápráztatnak. Náluk tényleg "érték" egy nő, méghozzá ajándékokkal (aranyat kell ajándékozni a menyasszonynak) vásárolják meg (jegyajándék). Túl hosszú lenne kifejteni, de sajnos akár titokban is kötnek második házasságot vagy tartanak szeretőt. Mert ők megtehetik, az arab vagy török feleség némán tűr vagy visszamegy a szülőkhöz, nem vihet magával semmit csak azt a pár aranyat amit éppen visel. A külföldi feleség más tészta, jogaink vannak amiket be is tartatunk velük, ráadásul egy idő után kidobjuk az ilyet.
A kérdező azt írta, más kultúra, igaz az olaszok is nagyon tudnak udvarolni, de az ő kultúrájukat nem ismerem közelről.
Ennél nagyobb hülyeséget se irhattál volna . A török emberek a legjobb emberek a világon . Nagyon romantikusak és nagyon tudnak szeretni !!
13#
Teljesen igaza van. En csak lassan 9 honapja vagyok egy torok fiuval de talalkozott mar rajtam kivul massal es folyamat irkal lanynak keres meg tobbet. Es most meg lerázni nem tudom. Soha ne hidj egy toroknek minden szavuk hazugsag. Nagyon ertenek a csábításhoz ez a vérükben van. De persze mi európai nok nem tűrjük sokaig. Es ezert is mondanak csődöt a torok es arab pasik. De lerázni lehetetlen. Óvakodj tole ha torok vagy arab.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!