Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri összejönni egy kamionos férfival?
Csak hozzáértők válaszára vagyok kiváncsi, nekem ez nagyon fontos most, tanácstalan vagyok.
Érveket kérek a helyzett mellett és ellene.
( azt mondja azért kezd el kamionozni, mert sok pénzt akar keresni )
Egyértelműen nem!!!
Nem vagyok az a nagyravágyó pics**a!
Hanem a távolság stb... én akiket megszeretek azokat szeretem a közelemben tudni, persze nem ki sajátításról van szó.
Hát ha nemzetközizik akkor ebből csak "távkapcsolat" lehet. Ami nem feltétlenül baj, neked kell tudni hogy megfelel-e?
(több ilyet ismerek, családjuk, gyerekük van)
Nekem van pár kamionos ismerősöm, volt évfolyamtársak apukája, vagy csak ha eladtam valamit a neten, és ők vették meg, akkor beszéltünk pár szót
Háááááááááááááááááááát..:D
Részletezzem? :D Nem tudom, mi nagyobb, a pocakjuk, az út széli prostik felhasználásának száma, vagy a vásási arányuk, vagy mi kisebb, az értelmi szintjük, vagy a magasságuk? :D
Nemzetközi?
Akkor abból távkapcsolat lehet. Ha neked belefér, oké, sokan élnek így. De gyereket vállalni nem tartom jó ötletnek, neked a saját döntésed a távkapcsolat, a gyerekre viszont ezzel rá lenne kényszerítve, hogy kvázi apa nélkül nőjön fel.
NEKED kell tudnod, hogy neked mennyire fér bele, hogy 2-3 hetente látod pár napig. Vannak ismerőseim, akiknek működik, és vannak, akiknek nem.
És a nemzetközin kívűl milyen lehetőség van még?
Mert nem értek ehhez az egészhez...
De 2-3 hét.. esküszöm a sírás kerülget
Köszönöm a válaszaitokat!
Rendesek vagytok!
Sikerült döntenem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!