Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri összejönni egy kamionos férfival?
Csak hozzáértők válaszára vagyok kiváncsi, nekem ez nagyon fontos most, tanácstalan vagyok.
Érveket kérek a helyzett mellett és ellene.
( azt mondja azért kezd el kamionozni, mert sok pénzt akar keresni )
Ez csak tőled függ, mennyire bírnád.
Én tudnám magamról, hogy én nem bírnám sokáig a távkapcsolatot, ritka találkát. nekem fontos a fizikai közelsége és a sok együtt eltöltött minőségi idő. De anyukám pl. kibírta, amikor apukám 1.5 évig Afrikában dolgozott és alig látta (mondjuk én meg sem ismertem, amikor hazajött, és el akartam menekülni tőle kis csimota koromban :D).
A másik sarkalatos pont a féltékenység... könnyű feltékenynek lenni, ha nincs rálátásod, mit csinál a másik mondjuk heti 5-6 napon. Nekem a féltékenységgel sosem volt gondom, mert ha vkivel összejövök, abban megbízom, de tudom, hogy sokan nincsenek ezzel így.
Köszönöm a korrekt válaszokat!
Rendesek vagytok!
Ment a zöld!
✋️
Lehet már későn válaszolok, de ugyanebben a helyzetben vagyok jelenleg. A barátom megcsinálta kamionra és buszra is a jogsit. Keveset keres itthon a mostani munkájával, megunta, hogy nem tud semmire félretenni. Úgyhogy a kamionozásban làtja ő is a megoldást. Számtalanszor átbeszéltük a dolgokat, én is látom, hogy amit ezzel egy hónapban megkeres, az a mostani fizetésének a többszöröse.
Közben féltem is őt, nagyon messze lesz hetekig. Emiatt nem fogok szakítani vele, de ha belegondolok engem is elkap a sírás.
Azt javaslom, ha valóban szeretnél vele lenni, ne add fel már az elején! Ha közben kiderül, hogy nem megy akkor megbeszélitek hogyan tovább.
Érv mellette: sokkal jobb fizetés
Érv ellene: keveset fogjàtok látni egymást, ami veszekedést is okozhat, vagy féltékenykedést. Fáradt lesz, nem lehet annyit telefonálni, chatelni. És szerintem sem veszélytelen ez a munka.
Kitartást neked!! Tudom mit érzel...
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!