Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Mivel tud elvarázsoln...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Mivel tud elvarázsolni egy kapcsolatban egy nő?

Figyelt kérdés

Nem a szexre vagyok kiváncsi !!!!

Pl: hazaérsz és főzőtt neked,nem féltékenykedik, meglep valamivel...

Ilyenekre lennék kiváncsi.

2019. ápr. 15. 23:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
24%
Pedig örökzöld....egy nőnek 70 dolgot kell tudnia egy férfi szemében. főzni és 69 :)
2019. ápr. 15. 23:10
 2/11 anonim ***** válasza:
Bármivel, mivel megláttam, hogy minden csoda a világon.
2019. ápr. 15. 23:11
 3/11 anonim ***** válasza:
78%

Őszintén férfi létemre en sem a szexre gondoltam! Hisz nem azzal lehet elvarázsolni!

Nos a főzés az nagyon jo dolog pont amikor haza érsz és pl az egyik kedvenc eteledet főzi meg valami sütit melle!!!

Őszintén nem zavar ha egy kicsit (neha) féltékeny hisz akkor tudom hogy szeret és azt akarja hogy csak az öve legyek meg szerintem egy kis féltékenység természetes és jo is a kapcsolatnak! (Én is alapból egy kicsit féltékeny típus vagyok... persze normálisan keretek közt)

De van egy két külső de akar belső dolog is amivel el tud varázsolni

Pl egy nevetes vagy mosoly! Még a kezével gesztikuálás! (Nagyon aranyos tud lenni)

Meg annak nagyon tudok örülni amikor az egészségémre is figyel pl vesz nekem vitamint (persze ugy hogy nem szólok neki) de még az is jo dolog hogy erdeklodik hogy aludtam milyen volt a nap (persze nem azzal a sablonos cuccal hanem azert kérdezi mert tényleg tudni akarja)

Lehet vele sok programot csinálni helyekre menni dolgokat csinálni pl neha egy kis video játék sem art! :D (meglepő módon sok no szereti az FPS/lövöldözős játékokat! Pl ebből is lehet egy jo kis ido töltés)

Kicsit sokat írtam de remelem segithettem

20 F

2019. ápr. 15. 23:13
 4/11 anonim ***** válasza:
81%

Nem ilyen felszínes dolgokkal. Egyetlen dologgal tud elvarázsolni és az a személyisége.

Hiába főz vagy jó az ágyban vagy bármi egy nőt se fogok ezért csodálni.

Csak a személyisége. Nem tudom ezt jobban kifejteni annyi hogy megismered és azt gondolod hogy úr isten ez a csaj csodálatos. Ha valakinek a személyiségénél nem érzem ezt az mindegy mit csinál nem tud elvarázsolni.

2019. ápr. 15. 23:20
 5/11 anonim ***** válasza:
78%

Én nehéz eset vagyok

Imádok főzni (és azt sem szeretem ha közben ott lábatlankodik). Minden házimunkát megcsinálok szívesen. A szexben inkább azt szeretem ha ő élvez, elélvez.

Szóval ezek mind kilőve.

Egem az intelligenciával, humorral lehet lenyűgözni leginkább.

2019. ápr. 16. 00:38
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Gyengédséggel legfőképp. A másik ilyen, amikor érzem, hogy boldog, és nyugodt mellettem, és ragaszkodik. Ha még törékeny is, tehát engedi hogy férfi legyek mellette, akkor azzal is nagyon könnyíti a dolgokat.
2019. ápr. 16. 06:58
 7/11 anonim ***** válasza:
Nekem elég ha törődik velem.
2019. ápr. 16. 07:15
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha intelligens, lehet vele beszélgetni a világról, humoros, tudunk együtt nevezni, ha kedved, ha kreatív.

Nem kell, hogy valami konkrét dologgal vegyen le a lábamról, mint pl egy vacsora, ő maga legyen különleges.

2019. ápr. 16. 07:20
 9/11 anonim ***** válasza:
Ha több esze van, mint egy krumplinak.
2019. ápr. 16. 07:24
 10/11 anonim ***** válasza:
Pl.: ha űz valamilyen küzdősportot.
2019. ápr. 16. 07:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!