Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfitársaim! Voltatok már olyan fiatal nővel kapcsolatban, aki sokat akart szexelni?
Nálam kb 50-ig jöhet mindenki, pakolom is a nőket ezerrel de esküszöm, hogy egy 20 éves nőnek fele annyi igénye nincs, mint mondjuk egy 40 évesnek.
Utóbbit pakolom már 2 órája, már érzem, hogy be fog állni még a derekam is, aztán mikor lemászok róla, majd szólok, hogy nekem lassan mennem kellene, reakció:
Ne menjek már vagy, hát jó, mert tudja, hogy mennem kell, de nem rakjuk még be egy gyors körre?:D
A farkam meg utána két napig sebes, hiába rohadt jó nedves lyukuk van, egyszerűen kikezdi a sok szex.
Nektek mi a tapasztalatok?
"Apám ennyi lúzert, mint ami ezen az oldalon van."
Nyugi, pont közénk illesz ;)
Sose fogok közétek illeni.
Nem baj, engem nyugtat a tudat, hogy pi nát nem láttátok életetekben és nem is fogtok :)
Nem véletlenül van ez a verbális agresszió.
Na további kellemes szexuális életet a Gyakori kérdéseken..
20 éves nő vagyok.
Igen, a hosszú szex baromi élvezetes, de ha nincs rá időnk (vagy már energiánk, ha nehéz napunk volt) akkor rövid idő alatt is remekül lerendezzük - annyira jó hogy már csak össze akarok bújni vele és aludni.
Nem kell mindig horzsolásig csinálni.
Neki amúgy nem kifejezetten nagy, de ügyesen használja az is, és közben a kezeit, száját is a testemen.
Szóval te csinálsz valamit bénán.
Próbálgass olvasgatni különböző technikákat, hogy mi jó a nőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!