Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfitársaim! Voltatok már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfitársaim! Voltatok már olyan fiatal nővel kapcsolatban, aki sokat akart szexelni?

Figyelt kérdés

Nálam kb 50-ig jöhet mindenki, pakolom is a nőket ezerrel de esküszöm, hogy egy 20 éves nőnek fele annyi igénye nincs, mint mondjuk egy 40 évesnek.

Utóbbit pakolom már 2 órája, már érzem, hogy be fog állni még a derekam is, aztán mikor lemászok róla, majd szólok, hogy nekem lassan mennem kellene, reakció:

Ne menjek már vagy, hát jó, mert tudja, hogy mennem kell, de nem rakjuk még be egy gyors körre?:D

A farkam meg utána két napig sebes, hiába rohadt jó nedves lyukuk van, egyszerűen kikezdi a sok szex.

Nektek mi a tapasztalatok?

2019. ápr. 4. 09:51
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
50%
volt aki napi háromszor rámmászott. Állandóan fájt. Sebes nem lett. Elmenekültem. Ő is negyvenes volt.
2019. ápr. 4. 13:27
 22/22 anonim ***** válasza:
100%

"Nálam kb 50-ig jöhet mindenki, pakolom is a nőket ezerrel de esküszöm, hogy egy 20 éves nőnek fele annyi igénye nincs, mint mondjuk egy 40 évesnek."

Annak aki így beszél a nőkről még guminőt sem adnék a kezébe.

"Utóbbit pakolom már 2 órája, már érzem, hogy be fog állni még a derekam is, aztán mikor lemászok róla, majd szólok, hogy nekem lassan mennem kellene, reakció:

Ne menjek már vagy, hát jó, mert tudja, hogy mennem kell, de nem rakjuk még be egy gyors körre?:D"

Szerencsétlen partnered .... 2 óra alatt nem tudtad kielégíteni normálisan.

"A farkam meg utána két napig sebes, hiába rohadt jó nedves lyukuk van, egyszerűen kikezdi a sok szex."

Ezek után biztos hogy nem igazi nőt dugtál. Szerintem valami vacak kínai gyártmány volt. Legközelebb vegyél japán szexdoll-t.

Nektek mi a tapasztalatok?

Ha megkérdeznék azokat a nőket akikkel dolgod volt nagyon leesne az állad hogy mennyire nulla vagy. Fogalmad sincs hogy a nők mire vágynak.

2019. ápr. 4. 14:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!