Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet feldolgozni hogy egy bántalmazó kapcsolatban voltam?
Figyelt kérdés
Testileg igazán nem bántott, de érzelmileg igen. Nem sokáig voltam benne, de a családomtól megkaptam hogy ha hagytam magam akkor biztos megérdemeltem. Már azóta eltelt 2 hónap de még mindig nem bírtam kiverni a fejemből.2019. ápr. 13. 11:36
1/3 anonim válasza:
Leginkább szakember segítségével.
2/3 anonim válasza:
:))
Bocsi, de ez kicsit olyan morbid, hogy egy bántalmazó kapcsolat emlékét ki akarod "verni" a fejedből. :)
Nem a múlton kell rágódni, hanem a jelenben kell élni. Ami elmúlt, az elmúlt, tanultál belőle, de ennyi. A jövőt az ilyen botlások miatt alakítjuk ügyesebben - erre gondolj. :)
3/3 anonim válasza:
A családod mondatát lenne fontos helyrerakni, mert az exbarátod nem a jelened része, de ők igen, ez pedig egy fájdalmas, áldozathibáztató mondat. Egy pszichológus vagy csoportterápia jó ötlet lehet, de ha vidéki vagy, akkor a telefonos lelkisegély is több, mint a semmi. Keress olyan szervezetet, akik családon és párkapcsolaton belüli erőszakkal foglalkoznak, hívd fel őket, ők tudnak tanácsot adni a feldolgozással kapcsolatban. De a legfontosabb, hogy már nem vagy benne a kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!