Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vagyok mindenki számára...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok mindenki számára csak egy értéktelen rongy?

Figyelt kérdés
27 éves nő vagyok. A családomon kívül senkim sincs. Egy rakás szerencsétlenség vagyok, aki semmit nem ér. Kiskoromtól kezdve rossz az életem, iskolában se voltak sose barátaim, engem mindig ott hagytak az éppen aktuális barátaim. Munkám se volt szinte, csak kis közmunkákon voltam irodákban. Párkapcsolataimban is engem mindig átvertek, kihasználtak, semmibe vettek, eldobtak mint egy rongyot. Biztos a volt barátom is jót röhögött rajtam hogy hogyan sikerült engem kihasználni, a családja szintén akik nem kedveltek engem. Engem mindenütt kigúnyolnak a csendességem miatt régen a gimiben is.
2019. ápr. 14. 13:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
2019. ápr. 14. 15:16
 12/13 anonim ***** válasza:
0%

Kamu. Ilyen nő nincs...

Ezt pontosan ők szokták csinálni, mert ők megtehetik, a férfiak viszont nem.

Annyira sablon amit leirtál, hogy ordit róla hogy kitaláció.

Mit vársz, hogy jaj szegény te...senki nem veszi be ezt a dumát. Aki mégis az a kanos kretén szűz réteg.

Vagy azt hiszed hogy ir majd a királyfi fehér lovon?

2019. ápr. 14. 16:12
 13/13 anonim ***** válasza:
Orvoshoz!!!!!
2019. ápr. 14. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!