Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek a lányok mégis kinek jönnek be? És miért viselkednek így?
tegnap voltam bulizni.. és volt nem is kevés csaj akiktől kirázott a hideg.
Az egy dolog hogy külsőre minden mű volt rajta.. műszempilla, 8kg smink, feltöltött száj és fenékig érő póthaj..
De a viselkedés.. lökdösődtek, ordibáltak, sikítoztak.. ilyeneket kiabáltak hogy: “kva anyád” “ba**d meg” es hasonlóak..
Egyszerűen nem értem.. más meg élvezné a bulizást és ezt kell hallgatnia
Tudod, zsák a foltját...
Épp a minap agyaltam ezen a kérdésen. Láttam a buszpályaudvaron egy 16-18 körüli srácot. Amolyan tipikus primitív suttyó, a maga 80-as IQ-t tükröző beszédstílusával és viselkedésével. Mellette egy feltűnően kikent cicababa, feltűnően alacsony intelligenciahányadossal, és nem éppen megnyerő viselkedéssel. Először az futott át az agyamon, hogy egy nő hogyan köthet ki egy ennyire primitív tahó mellett? De miután láttam a csaj viselkedését, már teljes volt a kép. Egyikük sem a magaskultúra képviselője, tipikusan azok, akiknek az élet a pia, dugás, zs-kategóriás filmek "szentháromságnál" véget is ér. Na, ők például bejöttek egymásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!