Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Badoo-ról megismertem egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Badoo-ról megismertem egy lányt. Nem túl sokat beszéltünk, de miért csinálta ezt végül, mire volt jó?

Figyelt kérdés

Szóval keveset beszéltünk, miatta többnyire. Láttam, hogy sokat fent volt, de még is keveset írt nekem. Inkább kicsit olyan szótlan volt.

Végül is átmentünk Viberre, de ott sem volt sokkal másabb.

Olyanokat mondott, hogy dugna velem szívesen, de még is ignorált sokszor. Sőt, olyant is mondott, hogy le akarna szopni, hasonlók.

Végül meztelen képet is adott, biztos, hogy ő volt rajta.

Adott egy időpontot is, hogy eljönne hozzám, de mikor szóvá tettem, hogy a szülei mit szólnának hozzá, ha elmenne otthonról több napra, akkor engednék e? 20 éves lányról van szó.

Aztán kezdtek érkezni a kifogások megint, meg a lerázás.

Most őszintén, ha nem gondolta komolyan, minek adott képet?

2019. ápr. 14. 02:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Mert egy kis kuurva azért. Nem érzi cikinek hogy szerteszét küldi a meztelen piináját, nemcsak neked, másnak is. Nem is értem mit vagy oda ennyire érte. Felejtős.
2019. ápr. 14. 07:28
 12/17 anonim ***** válasza:

Az is lehet, hogy nem magáról adott képet:DD Legalábbis azt is eltudom képzelni, hogy valaki trollkodik:))

Lehet én vagyok mimóza, de nehezen tudom elképzelni, hogy egy lány direktbe ilyeneket ír és komolyan is gondoljaxD

2019. ápr. 14. 07:38
 13/17 A kérdező kommentje:

Fektettem már meg szűz lány 18 nap alatt, aki élő kamerába skypon mutogatta magát. Biztos, hogy szűz volt amúgy.

Amúgy teljes alakos képet adott, telefonszámmal együtt, mivel ugye a viber azzal működik.

Szóval a feje is látszik. Ha meg valami kamus, akkor nagyon nyomorék, hogy ilyeneket csinál.

2019. ápr. 14. 07:52
 14/17 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem örülj neki hogy össze vesztél . mert ilyen nő után másnap ülhetsz a nemi beteg gondozónál és várhatod hogy belenyomjanak a farkadba egy adag penicilint XD
2019. ápr. 14. 08:04
 15/17 A kérdező kommentje:

Amúgy elég beteges dolgokat mondott a csaj :D

Elkezdte ugye, hogy dugna velem. Ez még jól is hangozott volna, mert egy éve nem szexeltem már.

Viszont ami jött utána, na az gáz volt. Elkezdte, hogy nem engedné, hogy óvszerrel szexeljünk.

Na már ezen kiakadtam, és megmondtam neki, hogy óvszer nélkül nem szexelnék vele.

Plusz, még előtte mondott olyant is, hogy gyereket is szülne nekem XDDD. Gondoltam magamba, hogy elég beteges.

2019. ápr. 14. 08:10
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
És ez nem liba. mi... De te se vagy semmi.
2019. ápr. 14. 08:35
 17/17 anonim ***** válasza:

Az ilyen lányok csak az egojukat akaraják növelni, a pozitív visszajelzésekkel. Mivel nem voltál vevő az online játszadozásra, ezért építethetett le téged.

Ezek virtuális rib@n(c)ok😂😂🙄🙄

2019. ápr. 15. 10:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!