Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párod börtönbe kerülne és ez idő alatt lefeküdnél valakivel, minden érzelem nélkül, egyszeri alkalommal. Szabadulás után van esélye a kapcsolatnak?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 10. 15:23
11/17 anonim válasza:
Hülye vagy, ha várni akarsz egy ilyen emberre. És gondolkozz csak a megcsalásán, úgy szarrá fog verni, hogy kék-lila foltokkal fogsz ott maradni, vagy meg is áshatod a sírodat előre.
12/17 anonim válasza:
Egy mezei verekedésért nem kap valaki három évet. Ha megnyomorította a másikat, akkor talán. Furcsa hogy ezek után vele akarsz maradni, de a te dolgod. Gyereket remélem nem szülsz neki.
13/17 anonim válasza:
Már régen új életet kellett volna kezdened, mással.
14/17 anonim válasza:
Én azért a helyedben elgondolkodnék egy kicsit azon, hogy ha verekedésért csukták le és mintahogy előttem is mondták nem csak szimpla verekedés lehetett ha 3 évre lecsukták mit fogsz kapni te akkor ha kiderül, hogy megcsaltad. Az ilyen agressziv dühkontrolproblémás emberek nem igan gondolkodnak mielőtt cselekszenek...
De a helyedben én sem maradnék egy ilyen ember mellett.
15/17 A kérdező kommentje:
Nem feküdtem le senkivel és nem is tervezem. Persze lenne lehetőségem, de nem élek vele. Igazatok van, csak a baj, hogy nagyon szerelmes vagyok és én hülye még ez mellett is elnézek.. egyébként az ítélet végül az lett, hogy bevédte magát, viszont a probléma, hogy egy vasrúddal ütötte le a "támadót", ami veszélyes testi sértésnek minősül...
2019. ápr. 10. 17:54
16/17 A kérdező kommentje:
Sajnos nem voltam ott, nem tudom, hogy hogy történt, csak amit tudok, azt írom.. igazából félek megmondani is neki, hogy ha kijön akkor folytathatjuk, ha van értelme.. elég nehéz neki ott így is, ha még el is hagyom, vagy ha megtudná, hogy van valakim.. mert 25 éves vagyok és nem egyedül szeretnék természetesen maradni, ami érthető szerintem.
2019. ápr. 10. 17:57
17/17 anonim válasza:
Szerintem ő se fogja kibírni szex nélkül :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!