Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek fél elmondani az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek fél elmondani az érzéseit vagy semmit nem érez!?

Figyelt kérdés

Először is, megköszönném, ha nem támadnátok, nem jár senki a cipőmben.

Van párom pár éve, de a kapcsolatunk kb. 1 éve erősen hanyatlásnak indult.

Megismertem egy új kollégát, akivel azonnal egy hullámhosszra kerültünk.

Minden alkalommal, ha együtt dolgozunk, a kedvemben jaŕ, mindent megtesz, hogy segítsen. Ahogy rám néz, rám mosolyog, senkire nem mosolyog így. Elvarázsolt. Nagyom sok szép helyre elmentünk már munka közben, tett egy kis kitérőt, hogy szép kilátást mutasson stb.

Két nagy baj van. Nem tudom, hogy kedvel- e, én azt érzem, hogy döntenem kell, és őt választom. Fantasztikus ember.

De tudja, hogy van párom, és 7 évvel idősebb vagyok nála.

Iszonyatosan kedvelem, elmondani nem tudom, mennyire. A kapcsolatom már előtte is haldoklott. Nem csak miatta akarom lezárni.

Nagyon félek attól, hogy nem kedvel, tévedek. És attól is, hogy mit gondolhat rólam?

Annyira klassz vele egy nap, rengeteget bolondozunk, nevetünk, imádom.

Számtalanszor éreztette és ki is mondta, hogy vigyáz rám, figyel rám.

Szerintetek szakítás után lehet esélyem? Felek a 7 miatt. A nő javára túl sok. :(

2019. ápr. 10. 02:21
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Számomra már- már néha ijesztő mennyi közös van bennünk. Fel szavakból is megértjük egymást.
2019. ápr. 10. 03:53
 12/19 A kérdező kommentje:
Hogyan éreztessem vele, hogy bár van valakim, és legalább egy hónap, mire szakítani tudok ( nyilván nem telefonban fogok) , de nagyon fontos nekem?
2019. ápr. 10. 03:57
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az lenne a korrekt ha már most közölnéd a jelenlegi pároddal a dolgot. Elvégre elég nagy kicseszés lenne felé ha arra megy majd haza, hogy te lecserélted őt amíg ő (kettőtőkért) dolgozott külföldön. Mert gondolom nem csak maga miatt ment ki külföldre dolgozni, hanem miattad is. Szóval szerintem annyit megérdemelne, hogy még időben közöld vele a helyzetet.
2019. ápr. 10. 04:40
 14/19 A kérdező kommentje:
Nem fogom addig lecserélni. Viszont a kettőnkért ment ki túlzás. Közölt és nem megbeszelt,amikor ezt eldöntötte, erre ment rá a kapcsolatunk.
2019. ápr. 10. 04:44
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is szakitsal a mostanival.

Ez az új tudja amúgy hogy foglalt vagy

? Nem tudom hany éves vagy, de azt ugye tudod, hogy amíg nincs meg a nő lehozzák a csillagos eget is ezek a disznók!

Nem mondom, hogy ne kedveld, de nem szabad így isteniti! Nekem az a tapasztalatom, hogy eleinte mindegyik ilyen nyájas, no persze legalább igyekszik a kedvedért.

Korkulonbsegről annyit tudok mondani, hogy nekem volt 6 évvel fiatalabb 30 -24 nagyon gyerekes volt. Nyilván titeket nem ismerlek, lehet érett a dolgokhoz.

2019. ápr. 10. 04:59
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az a gyanúm a leírtak szerint, hogy most egy óriási rózsaszín felhőt látsz. Eleinte mindenki a szebbik-jobbik oldalát mutatja, kicsit próbáld meg józanabbul nézni a dolgokat!
2019. ápr. 10. 07:25
 17/19 anonim ***** válasza:
Azért csak óvatosan, főleg a nyálgépekkel... Biztosan megéri miatta mindent borítani?!
2019. ápr. 10. 18:09
 18/19 A kérdező kommentje:
Mindent igyekszem átgondolni alaposan.
2019. ápr. 11. 04:17
 19/19 A kérdező kommentje:
Iszonyat rossz kedvem volt ma és olyan aranyosan jött, kérdezte, hogy baj van? Miért vagy ilyen?
2019. ápr. 11. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!