Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy szép, jóalakú nőnek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy szép, jóalakú nőnek az élet minden területén könnyebb az élet, mint egy csúnya, túlsúlyos nőnek?

Figyelt kérdés
Igazából bármilyen véleményre kíváncsi vagyok, de főleg olyanokéra,akik mindkét oldalt megtapasztalták, vagy az egyik oldal jelenségeit nagyon megtapasztalták.
2019. ápr. 10. 00:02
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
#10: Attól, hogy valaki szép, NEM CSAK szexet akar tőle mindenki. Eleve mindenki vonzó társat akar kapcsolatra, a rondáknak legtöbbször esélyt sem adnak.
2019. ápr. 10. 01:52
 12/21 anonim ***** válasza:
33%

Nem minden területen. Sok csinos csajnak az egekben van az egója, de belül olyan sötét, mint az éjszaka. Sokukat leginkább csak az insta és a divat érdekli. Sok molettebb hölgy kisugárzása sokkal életrevalóbb, mint sok cicababa csajé, akikből süt a flegma.

Sok pasi azért nem is választ cicababát magának, mert semmi értelem nincs az adott lányban.

Persze mind a két fajta típusnál vannak kivételek.

Vékony nőként soha nem néztem le a kövéreket, csupán elszörnyűlködöm, hogy ők mennyire lesz..rják az egészségüket, ami a legfontosabb az életben. A betegség miatti hízás és fogyás külön kategóriát képvisel.

A betegség, depresszió nem vállogat. Attól valaki nem fog az orvosi rendelőben előre kerülni csak, mert szép. Ott darab van és kész.

Az ízlés mindenkinél mást jelent. Van akinek a vékony, van akinek a molett tetszik.

De az biztos, hogy a kövéreket sokkal több gúny éri. Pl. Az egy rém rendes család című sorozatban ez nagyon jól látszódik.

2019. ápr. 10. 06:03
 13/21 anonim ***** válasza:
63%
Nem. A punciját kihasználni könnyebb, de tartós kapcsolatnál az számít, hogy normális, értelmes, elviselhető legyen a nő.
2019. ápr. 10. 07:42
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen!!

Én mondhatom,hogy mindkettőt tapasztaltam már. Tiniként nagyon szép volt az arcom és a testem is ,így 20 éves koromig. Volt,hogy az iskolában a tanárok odajöttek ahozzám,hogy "egy ilyen szép lány,hogy lehet szomorú?" A fiúk folyton velem beszélgettek,segítettek. Egy férfi tanár mondta mellettem,hogy "pff bárcsak nőnek született volna,sokra vihette volna úgy" stb..munkákra is hívtak,bárba,pultosnak ilyen 17 évesen csak mert szép csaj kell,hogy vonzza vevőket,tök jó pénzt kaptam.

Később...felszedtem pár kilót,bár nem voltam soha túlsúlyos sem molett,de már nem azaz igazi modell alkat,az arcom meg teljesen megváltozott,mert kiderült,hogy az állkapcsomnak van valami baja amit csak műtéttel lehet helyrehozni ez fitatlon nem látszott még csak enyhén és ,ha nem hozzuk helyre egyre rodább lesz...szóval az arcom már nem szép asszimetriát okoz ez a probléma és te jó ég a pasik fele kb egy alpári bunkó paraszt...simán lerondáznak,ha nagyon bunkók,de alapvetően tásaságban kb rám sem néznek ,hozzám sem szólnak.Női oldalról is kicsit kirekesztve érzem magam,bár ők ezerszer normálisabbak elfogdóbbak,mint a férfiak. Munkahelyen is a pasik kb hozzám se szólnak,míg a gyönyörű nőkkel másképp bánnak,bár itt sem nyilvánul meg olyan durván a dolog,mint az utcán vagy egyetemen.

2019. ápr. 10. 07:52
 15/21 anonim ***** válasza:
69%
Én jobban szerettem kövér lenni. Mármint nem egészségügyileg, úgy borzasztó volt. De a láthatatlanság tetszett. Meg hogy tudtam, hogy ha valaki bír, az bennem az embert bírja, nem a kerek segget. Szerintem soványként nem fognak olyan igaz módon szeretni, mint kövéren, mert így már a szex is benne van a tetszésben.
2019. ápr. 10. 09:01
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem túlsúlyos és csúnya lányként egyre kevésbé okoz gobdot a külsőm - mióta kikerültem a gimiből. Társaságba ugyan nem járok, de alapvetően nem érzem azt, hogy másképp kezelnének egy csinos lányt, pedig sokat találkozom emberekkel (egyetem mellett pénztárosként dolgozom). Ugyanúgy kapok borravalót, ugyanúgy kedvesek velem, a kollégáim is teljesen normálisak. Lehet, figyelmesebbek lennének velem, ha szebb, vékomyabb volnék - de egyáltalán nem rossz a helyzetem. Ugyanúgy kinyitják előttem sokan az ajtót és előreengednek, mint másokat. Gimis korom óta nem kaptam szinte semmilyen megalázó megjegyzést (külsőmre vonatkozólag főképp nem), utcán is szólítottak már le ismerkedési szándékkal... Párkapcsolatom is van, amiben szeretve vagyok és én is szeretem a párom. Nyilvan nem minden tökéletes az életemben, és lehet, hogy más lenne, ha lefogynék - de nekem ez így is megfelel.
2019. ápr. 10. 09:27
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem minden téren.

Ha pl nem csak "valahogy" szeretne előrébb jutni karrierben, hanem tényleg szeretné, hogy komolyan vegyék, akkor nehéz.

Vagy pl egészség terén se feltétlenül vannak előnyei, nyilván a túlsúly okozhat problémákat, de ezen túl nem gyógyul ki valaki könnyebben a rákból vagy az aids-ből, csak mert szép.

A családi problémákon, tragédiákon, szerettek elvesztésén se segít a cuki pofi.

A mélyszegénységből se juttat ki a szépség (igen, igen, elmehet prostituáltnak és megpróbálhatja, de egy mélyszegény nőből nem lesz egy csapásra luxusprosti még akkor se, ha gyönyörű... max valami lebujban szívhatja a kamionosokat...)

Vagy lehetnek belső gondjai, amik nehezítik az életét, például a legszebb nőnek is lehetnek mentális, pszichés problémái.

Mindenkinek megvannak a maga nehézségei. Bizonyos dolgokat bizonyos helyzetekben persze megkönnyíti az előnyös külső, de nem mindenható.

2019. ápr. 10. 09:43
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Sokszor láttam, hogy azok a férfiak, akik a vékonyabb nőkkel szebben viselkednek, sokszor képesek bunkón viselkedni vékonyabb nőkkel is munkában vagy párkapcsolatban is. Nem érdemes foglalkozni olyanokkal, akiket ennyire átmosott a bunkó amcsi média.
2019. ápr. 10. 09:47
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha ember-ember reakciót nézünk, akkor nyílván több pozitív visszajelzést kap a szép nő. De halálban, betegségben, balesetekben, megrázkódtatásokban nem pofára válogat az élet.
2019. ápr. 10. 10:48
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Semmi előnyt nem tapasztaltam. Egész életemben jó alakom volt,mostmár szinte tökéletesen elégedett vagyok vele. Nagy mellem van,vékony derekam,kiedzett izmos hasam,lábaim és popsim. A barátomnak tetszik,meg megnéznek az utcán,de ennyi. Társaságban ugyanolyan keveset beszélnek hozzám,ugyanolyan nehezen szólalok meg tömeg előtt,ugyanolyan bizonytalan vagyok,ugyanúgy semmibe vesznek. Nem minden a külső. Ha nincs hozzá kisugárzásod,nem ér semmit.
2019. ápr. 10. 14:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!