Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy szép, jóalakú nőnek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy szép, jóalakú nőnek az élet minden területén könnyebb az élet, mint egy csúnya, túlsúlyos nőnek?

Figyelt kérdés
Igazából bármilyen véleményre kíváncsi vagyok, de főleg olyanokéra,akik mindkét oldalt megtapasztalták, vagy az egyik oldal jelenségeit nagyon megtapasztalták.
2019. ápr. 10. 00:02
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
71%
Természetsen.
2019. ápr. 10. 00:04
 2/21 anonim ***** válasza:
76%

Talan a tanulas nem, de minden mas igen.

Voltam tulsulyos, miota lefogytam es "jo no" lettem maskepp kezelnek az emberek. Ferfiak foleg.

2019. ápr. 10. 00:08
 3/21 A kérdező kommentje:
2.: tudnál példát írni arra, amikor egy férfi a külsőd miatt máshogy kezelt, mint ahogy a "régi énedet" kezelte volna?
2019. ápr. 10. 00:10
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Igen, könnyebb. Máshogy kezelik az emberek, főleg a férfiak. Én a szerencsésebb oldalon állok, és volt olyan munkahelyem, ahol kb. egyszerre kezdtünk egy csúnya lánnyal, és már nekem volt kínos, ahogy a férfi munkatársak mind nekem akartak segíteni, őt meg teljesen ignorálták.
2019. ápr. 10. 00:14
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
A szép embereket jellemzően a másik nem elfogadóbban kezeli. Ez nőkre és férfiakra is egyformán igaz.
2019. ápr. 10. 00:16
 6/21 anonim ***** válasza:

2 vagyok.

Egyszeruen udvariasabbak, segitokeszebbek a ferfiak velem.

2019. ápr. 10. 00:33
 7/21 Hamvas rétihéja ***** válasza:
19%
Szép, vékony nőként sem méznyalás az élet... Szó szerint... Nem szabad sütikéket falatozni.
2019. ápr. 10. 00:46
 8/21 anonim ***** válasza:
93%

Határozottan könnyebb, jobb az élete. Minden szempontból.

A hétköznapi egyszerű dolgoktól kezdve az álláskeresésig, karrierig, mindenben.

Én férfi vagyok, csinos, jóképű, intelligens. Én is érzem ennek az előnyét.

2019. ápr. 10. 00:51
 9/21 anonim ***** válasza:
66%

"Nem szabad sütikéket falatozni."

Dehogynem 😊

Bármennyit eszem, 50 kiló maradok.

2019. ápr. 10. 01:00
 10/21 anonim ***** válasza:
96%

A normális partner találást kivéve igen.

Egy tényleg szép nőnek nem könnyű olyan pasast találni, akit nem csak a kinézete érdekel. Meg aki az embert is látja benne, nem csak egy szexbabát.

2019. ápr. 10. 01:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!