Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg sokat költenek? Szerintetek van esély megtanulni spórolni?
Figyelt kérdés
Sziasztok, a párommal nem tudunk spórolni gyakorlatilag ég a kezünkbe a pénz. Együtt élünk fél éve. Mióta vele vagyok valamit azért javulttam. Inkább talán azért mert már nem vagyok egyedül így bennem van az hogy gondolnom kell rá is. Nálunk havi szinten elmegy 400ezer és abban nincs benne a rezsi se az albérlet. Gyakorlatilag veszünk egy két ruhadarabot segítünk az ismerőseinknek hébe hova egy két ezerrel. Nagyrészt kajára megy el minden... Mivel faluban lakunk így drágábbak a cuccok. De ha városba vásárolunk azért sokkal jobban jövünk ki.2019. ápr. 8. 23:23
11/17 anonim válasza:
A spórolás lemondással jár. Az első lépés az, hogy pontosan összeírjátok, hogy mire és mennyit költötök, aztán szépen tételesen végigmentek rajta, hogy mit lehetne elhagyni, ritkábban megvenni, hogy olcsóbbal helyettesíteni. A spórolás úgy nem megy, hogy azt mondjátok, hogy "mostantól jobban odafigyelünk". Nem fogtok. Konkrét tervek és intézkedések kellenek.
12/17 anonim válasza:
Kezdésnek megtanulnék főzni. 150/180ks kajapénz máris felére esik.
13/17 anonim válasza:
Nekünk drágábbra jött ki, mikor főzőcskéztünk magunkra, mint most, hogy rendelünk. :D
El nem tudom képzelni mondjuk, hogy a kérdezőék mi a francot esznek, hogy ennyit költenek rá...
14/17 anonim válasza:
Hogyan lehetséges? Ha eszel valahol, legalább 900 forint egy ebéd, viszont ha pl. rántott húst készítesz 280 forint 20 dkg hús, amihez 20 dkg burgonya 100 forint. Fűszer, panír, olaj legyen 200, összeadva 580 forint/fő. Hol kapsz ilyen ételt olcsóbban?
15/17 anonim válasza:
Tűtzzetek magatok elé ki valamilyen célt.Csak úgy spórolni,nehéz. Mi elôszőr eldöntöttük,hogy új telefont veszünk.Később autóra spóroltunk.Utàna házra.Amikor úgy éreztem,hogy elgyengülök pl egy designertáska iránt,becsuktam a szemem,és arra gondoltam,hogy ez nem vezet a célomhoz.
16/17 anonim válasza:
Ok, és minden nap egyen az ember rántott húst? :D
17/17 anonim válasza:
Nem, az étel csupán illusztráció, mert nem tudom elképzelni hogyan lehet olcsóbb a rendelés. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!