Van esélyem megtanulni zongorázni?
Figyelt kérdés
13 éves vagyok. Néhány héttel ezelőtt találkoztam a zongorával igazán. Barátnőmnél a Drowsy Maggie-t próbáltam eljátszani. Hát nem nagyon sikerült, az ujjaim nagyon nehéznek tűntek, nem engedelmeskedtek nekem. Mennyire nehéz eljátszani ezt a darabot? Hogy elsőre nem megy az rendben van? Vagy nincs érzékem a zongorához?2016. aug. 8. 12:43
1/2 anonim válasza:
Elsőre szerintem senki ne várjon csodát. Nem probléma ha nem sikerült. Én azt tanácsolnám, ha tényleg szeretnél megtanulni, hogy valami nagyon egyszerűvel kezd, ilyen Süss fel nap, Boci boci tarka stb. amik pár hangjegyből állnak és így folyamatosan egyre jobban fog menni. És végül menni fog ez a darab is, meglátod :)
2/2 anonim válasza:
Semmi baj nincs ha nem megy egyből. Én eleinte egy hónapon keresztül azt gyakoroltam hogy hogy tegyem le az újjaimat a billentyűkre, majd rövidebb, könnyebb darabokat, néhány hónappal később már a Czerni-knél tartottam, most 6.-osan (11 éves vagyok) hónapokra hívnak versenyekre olimpiai szintén, kaptam egy pianínót BudaPest-ről, most októberben újra megyek oda játszani. Nagyon szeretem ezt a hangszert, csak ajánlani tudom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!