Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mik ezek az irreális gondolatok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik ezek az irreális gondolatok?

Figyelt kérdés

Elég sokszor szembesülök azzal a dologgal (ezen az oldalon főleg), hogy rengeteg nő olyan dolgokat állít, mintha még sosem kommunikált volna férfiakkal. Főleg a férfiak elvárásaival szemben vagy arról, hogy milyen az átlagos férfi.

Szerintetek ennek mi lehet az oka? Miért torzul egyes embereknek ennyire a világképük? Ezek a nők lesznek később a macskás nők?

2019. ápr. 6. 22:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%
Engem egy tipikus macskás utasított vissza
2019. ápr. 6. 22:32
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Meg tudnád fogalmazni, hogy miket mondanak? Nehezen érthető, amit írtál. Köszönöm :)
2019. ápr. 6. 22:38
 3/12 A kérdező kommentje:

#2: Persze, szívesen!

- A férfiaknak csak a vékony/telt, kis mellű/nagy mellű, alacsony/magas, stb. lányok kellenek. Mindig pont olyan kombinációval összehozva, ami a mesélő nőre nem igaz.

- A legtöbb férfi nem veszi észre az átlagos lányokat.

- Itt is többször írták már, hogy a férfiak éretlenebbek.

- A legtöbb férfi félrelép.

- Ha egy épp nem szimpatikus férfi próbálkozik, akkor mindig előjön a "biztos csak dugni akar" szöveg.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

Az itteni speciális jellemző, hogy ha egy férfi a nők egy részéről negatív dolgot ír, akkor egyből megkapja, hogy ő szűz vagy lúzer.

2019. ápr. 6. 22:47
 4/12 anonim ***** válasza:
76%

Köszönöm. Annak amit te írsz nem ez a magyarázata: "mintha még sosem kommunikált volna férfiakkal.". Neked kellene jobban ismerned a nőket, mi kell nekik, milyen ingyenes érzelmi töltések, szeretet, romantika, stb. Gondolj bele, hogy neked komoly, érzelmes szándékaid lennének, közben majd minden nő csak szexajánlatot tenne.

Nem torzul szerintem, ez csak egy épülő időszak az ilyen nőknél, amely magában tartalmazza a segítést is, emiatt beszélnek így. Nőként azt mondom, hogy a nők között is nagyon sok bunkó, műveletlen nő van, akik pénzt csinálnak a rajongásból, de én soha nem éreztem azt, hogy engem ez érintene, hanem tudom, hogy igen, vannak olyan típusú nők is, ezek úgyis a hozzájuk hasonló kapitalistákkal kapcsolódnak majd.

2019. ápr. 7. 00:18
 5/12 A kérdező kommentje:

#4: "Gondolj bele, hogy neked komoly, érzelmes szándékaid lennének, közben majd minden nő csak szexajánlatot tenne."

Pont erről van szó: Nem ezt csinálja minden férfi. Értelemszerűen, ha így lenne, akkor nem lennének férfiak kapcsolatban. Nem minden férfi csak szexet akar és ezt állítani róluk elég meredek. Többségükről ezt állítani szintén, mert akkor nem lenne ennyi férfi kapcsolatban.

2019. ápr. 7. 00:43
 6/12 anonim ***** válasza:
40%

A nők hajlamosak az általánosításra, és könnyen hisznek a sztereotípiáknak.

(Sok férfi is.)

"a férfiak éretlenebbek"

Ez igaz, de csak pár évet jelent, és csak átlagban. A többi butaság.

2019. ápr. 7. 01:31
 7/12 anonim ***** válasza:
Amit írsz, azt inkább javarészt férfiaknál olvastam ezen az oldalon, akikrōl nemigen tudom elképzelni, hogy randiztak-e már nōvel (ha igen is, nem sokkal, csak kevésbōl vontak le általánosítást)
2019. ápr. 7. 07:41
 8/12 anonim ***** válasza:
Valószínūleg nem arról van szó, hogy minden férfi, hanem valamiért eddig ilyen férfiakba futott bele, rosszul választott mindig. Azokra a férfiakra vonatkozik, akikkel viszonya volt, gondolom nem a világ összes férfijával alakít kapcsolatot egy nō nyílván..........
2019. ápr. 7. 07:45
 9/12 anonim ***** válasza:

Férfiak és nōk körében is vannak, akiknél az a gond, hogy a külsejükre fogják azt, ha nincs senkijük, mert nem néznek magukba. Ha valaki visszautasítja ōket, annak talán az égvilágon semmi köze a kinézetéhez, talán inkább a jelleméhez van köze, ōk mégis ezzel magyaráznak minden visszautasítást. Talán valamit változtatniuk kellene ahhoz, hogy összejöjjön egy kapcsolat, de ez nem megy nekik, ezért aztán egymagukban ücsörögve kifogásokat gyártanak, ami pillanatnyilag megnyugtatja a kis lelküket.

“a férfi a nōk egy részérōl negatív dolgot ír...”

Már bocs, de én inkább azt vettem észre, hogy az itteni speciális jellemzō, hogy sok férfi nem csak a nōk “egy részérōl” állítja, hanem megy a “minden nō ilyen-olyan, ezért nem lesz sosem kapcsolatom” fröcsögés.

2019. ápr. 7. 07:58
 10/12 anonim ***** válasza:

Nyilván, ha társkeresésről van szó, akkor mindenki a szóba jöhető férfiakról és nőkről beszél. Én negyvenen túl, egy válás után normális, komoly kapcsolatot szeretnék, de nem segít rajtam, ha vannak olyan huszonéves pasik, akik szintén, mert nem egymást keressük. De most lépjünk túl ezen, kérdező, nézzük amit te írtál:

"A férfiaknak csak a vékony/telt, kis mellű/nagy mellű, alacsony/magas, stb. lányok kellenek. Mindig pont olyan kombinációval összehozva, ami a mesélő nőre nem igaz."

Nos, a férfiaknál ugyanezt látom, a nők csak a magas/kigyúrt/tetovált/vékony páva/kopasz/dús hajú pasikat keresik. Mindig pont olyan kombináció, ami a mesélő férfire nem igaz.

"A legtöbb férfi nem veszi észre az átlagos lányokat."

Ennek férfi verziója: A nőknek nem kellenek az átlagos pasik. Átlagos pasiként sincs matchem tinderen, miért van ez? Mik ezek a magas elvárások, hogy egy átlagos pasi már labdába sem rúghat a nőknél. stb.

"Itt is többször írták már, hogy a férfiak éretlenebbek."

Ezt nem igazán írták, hanem ezt:" A férfiak később érnek", ez pszichológiai tény, de ez mondjuk a gimis korosztály problémája,úgy kb az egyetemig.

"A legtöbb férfi félrelép."

Szerintem mind a két nemen belül elég magas lehet a félrelépők aránya, de negyvenes nőként én is azt tapasztalom a környezetemben, hogy bár a nők adják be a válást, az oka: a férj félrelépett. Én egyetlen olyan esettel sem találkoztam még ahol a nő megcsalta a párját. Olyat igen, hogy nem volt megcsalás és eldobta, mert már nem illettek össze, de nő részéről én még nem láttam megcsalást. Kérlek, ne háborodj fel, tudom hogy van ilyen bőven, annyi mint férfi részről. Csak azt akartam ezzel mondani hogy én még ilyet nem tapasztaltam. Érted, mit akarok ezzel mondani?

-"Ha egy épp nem szimpatikus férfi próbálkozik, akkor mindig előjön a "biztos csak dugni akar" szöveg."

Óriási tévedés, a biztosan csak dugni akar szöveg szinte mindig előjön, és minél jobban néz ki a férfi, annál jobban félünk attól, hogy csak dugni akar. Mert ezt tapasztaljuk a társkeresésben is: a legendás sok jelentkező valójában dugásra vágyó hím, nem partiképes, komoly kapcsolatra vágyó férfi.

Nos, kérdező ezek után feltehetem azt a kérdést hogy az ilyen férfiakból lesznek a macskás férfiak? Mert több férfi sír, hogy egyedül marad, mint nő. Ti macskás férfiak lesztek? Vagy csak a nőket akartad itt ekézni?

2019. ápr. 7. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!