Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mitől lesz egy nő "femináci"?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől lesz egy nő "femináci"?

Figyelt kérdés
A kérdés azért van ebben a kategóriában, mert elsősorban olyan férfiak véleményére lennék kíváncsi, akiknél ez egy fontos szűrő a társkeresésben (is). Nem igazán tudom hová tenni, amikor így neveznek.
2019. ápr. 6. 09:20
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
84%

Az a kérdés, hogy ebben a kategóriában, vagy úgy általában érdekel?

Úgy általában azok a nők, akik szerint a női-férfi egyenjogúság az körülbelül azt jelenti, hogy az összes előnyös dolog jár nekik, és az összes hátrányosból nem kérnek. Mindezt persze becsonagolják az egyenjogúság álcája mögé.

Ők azok, akik szerint minden rossz amiatt történik, hogy a férfiak elnyomják a nőket, és ez ellen valami eszmèletlen kifacsart pozitív diszkrimináció lenne a megoldás.

Gyakorlatilag a világ képük egy folyamatos férfi-női háborún alapszik, ahol az egész világnak a nőket kellene támogatni, mert az ük-ük-ükapám elnyomta az ük-ük-ükanyám, így most valójában nem az egyenlőség ideje jött el, hanem a következő pár (tíz)ezer évben inkább legyen fordítva.

Ezen a fórumon? Mindenki femináci, aki nem fekszik le bármelyik random férfivel engedelmes nő módjára.

2019. ápr. 6. 09:55
 12/36 anonim ***** válasza:
93%

Amúgy meg figyelemre méltó itt néhány kérdéssel alább, hogy a nagy és már terhessé váló mell megműtéséről kér véleményt a kérdező, erre a sok tulok beírja, hogy de ő az óriás melleket szereti.

Az hogy eü és kényelmi szempontok alapján a nőnek teher, az le van szrva.

2019. ápr. 6. 10:00
 13/36 anonim ***** válasza:
34%
#10 A törvény általánosít, nem én.
2019. ápr. 6. 10:14
 14/36 anonim ***** válasza:
68%
Egy csomó tulajdonságot leírtak már előttem. Röviden úgy tudnám összefoglalni, hogy önmagukra egy másoknál felsőbbrendű, fejlettebb szinten lévő emberként tekintenek, aki már egy következő "szép, új világ" előfutára. Egy olyan világé, ahol a nők végre kiharcolják és megkapják a szerinte megérdemelt helyüket. Ebből következően mindenkit lenéz aki ezzel nem ért egyet. A férfiakra konkurensként, legyőzendő ellenfélként tekint és eszerint is viselkedik velük. Azokat a nőket pedig akik nem osztják a nézeteit és hagyományosan nőként viselkednek, ezzel akadályozzák a "szent cél" elérését, szintén lenézik.
2019. ápr. 6. 10:15
 15/36 anonim ***** válasza:
66%

A 40 év munkaviszonnyal rendelkező nők mehetnek hamarabb nyugdíjba, nem a "nők".

Neked mennyi van már :D

2019. ápr. 6. 10:17
 16/36 A kérdező kommentje:

Akkor reagálnék.

Amiről elismerem, hogy létezik, az a nyugdíjkorhatár, a kezdeményezés és az első randis meghívások elvárása, illetve a sírás eltérő megítélése. Én egyiket sem tartom fairnek, bár meg kell jegyezni, hogy sok férfi kifejezetten igényli, hogy ő "vadászhassa le" a nőt. Ettől függetlenül ugyanannyira a nő hibája, ha végül az első lépés megtételének hiányában nem jön össze semmi.

A saját bőrömön nem úgy tapasztalom, hogy a puncim miatt egyszerűbb lenne érvényesülnöm vagy kapcsolatot találnom, de ha ez általánosságban igaz, arról nem a nők tehetnek, egyedül a férfiakon múlik, hogy mennyire magas mércét állítanak fel. Párja nem csak a magas, kigyúrt, jóképű, gazdag, érzelemmentes macsóknak van, nem tudom, hol élsz.

Nem tartanak lúzernek senkit, aki tesz azért, hogy a későbbiekben elköltözhessen, főleg, hogy egyre több a huszonéves nappali tagozatos egyetemista.

Ha megszólítanak az utcán, az nem zaklatás. Az a zaklatás, ha a visszautasítást követően nem mehetek a dolgomra, hanem még nekem kell megmagyaráznom, hogy miért nem akarok elérhetőséget adni vagy elmenni ide-oda. És itthon soha nem hiszik el egy nőnek bemondásra (nem mintha kellene), hogy sérelem érte, van, hogy a nemi erőszakot sem veszik komolyan.

A kettős mérce egyébként mindkét nemre lesújt, ha úgy tetszik, vannak férfi privilégiumok is, a feministák többek között azokat nehezményezik.

2019. ápr. 6. 10:20
 17/36 anonim ***** válasza:
100%

Én feminista vagyok.

Viszont amikor elmagyarázom, hogy számomra ez mit jelent, akkor a legtöbb ember megnyugszik.

A femináci (és fontos, hogy benne van a náci szó), egy olyan elvetemült feminista, aki gyűlöli a férfiakat, megveti őket, uralkodni akar, szerinte a nők a jók és csak a nők a jók. A femináci erőszakos és nincs tekintettel senki másra, mint a nőkre. A feminaci egy nagyon szélsőséges ember.

Szerintem a feminizmus szerint fontos, hogy egyenlően kezeljék a nőket és a férfiakat. Tehát egyik nem se legyen elnyomva. De igenis vegyél figyelembe a nőket. Itt egy cikk, hogy miről beszélek. Az első pár bekezdés alapján kapunk egy képet arról, hogy miről beszélek.

[link]

Szóval nem fogok kiállni egy közterületre kiabálni, hogy mocskos férfiak. A nők jogaiért viszont bármikor, hiszen társadalmilag eleve olyan 3000 éve a pasik voltak az uralkodó helyzetben. Természetes, hogy még nem állt a világ az új helyzetre. Mégis jó lenne, ha sikerülne és egy nő nem kapna kevesebb pénzt ugyanazért a munkáért.

2019. ápr. 6. 10:22
 18/36 anonim ***** válasza:
100%

“A kettős mérce egyébként mindkét nemre lesújt, ha úgy tetszik, vannak férfi privilégiumok is, a feministák többek között azokat nehezményezik”

Férfi vagyok, sőt feminista is, és egyetértek!

De te nem a feministákról, hanem a feminácikról kérdeztél. A kettő nagyon nem ugyanaz.

Egy feminista azt mondja, hogy itt egy süti, felezzük meg, ne járjon több a férfinek csak azért, mert férfi, aztán együtt elmosogatnak, mert az nem kizárólag női munka.

A femináci szerint a sütiből nemi több jár, mert ő a nő (vagy más hasonló indok), mosogatni viszont a férfi fog, mert a mosogatás nem női munka.

A feminizmussal nincs baj, sok téren célt ért, van ahol még van tennivaló, Nen is kevés. A feminácik viszont évtizedekkel az alapvető egyenjogúság kivívása után is úgy kommunikálnak, mintha a nők még mindig 100%-ban elnyomottak lennének, és kb 1000 évvel korábban járnánk.

Mindeközben bizar módon pont ők azok, akik erősen védik azt a pár előjogot, ami régről megvan a nőknek, mert azt nem kívánják mondani, hogy lemondanak bármiről is, ahol a nők vannak előnyben.

2019. ápr. 6. 10:29
 19/36 anonim ***** válasza:
70%

"A 40 év munkaviszonnyal rendelkező nők mehetnek hamarabb nyugdíjba, nem a "nők"."

Tehát a "nők". A férfiak 65 évesen mehetnek nyugdíjba, függetlenül attól, hogy mennyit dolgoztak életükben. Egy nőnek ahhoz, hogy ennél hamarabb nyugdíjba mehessen, 25 éves kora előtt el kell kezdenie dolgozni, ami azért majdnem mindenkinél teljesül.

2019. ápr. 6. 10:31
 20/36 anonim ***** válasza:
67%

Ok, szóval továbbra is a 40 év munkaviszonnyal rendelkező nők= minden nővel, szerinted.

Másrészt nézd meg, hogy a képzett és jól kereső férfiak (orvosok, jogászok, tanárok, színészek egyebek) zöme az istennek sem akar nyugdíjba vonulni, még 70-80 évesen sem, vajon miért?

2019. ápr. 6. 10:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!