Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pontosan miért gond az, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pontosan miért gond az, ha valakinek egyedül üres az élete és azért szeretne partnert, mert szeretne szeretni és szeretve lenni?

Figyelt kérdés

Nem hiszek ebbe az energiavámpír és kullancs frázisokba, mert akik ezekkel a jelzőkkel látják el azokat az embereket, akik csak az alap emberi természetüknek szeretnének élni, azok nem ismerik az emberi természetet és az emberi pszichét.

Nincs olyan, hogy energiavámpir, kullancs típus mivel alapjáraton társaslények vagyunk és igénylük a szeretetet. Ilyen az emberi természet! Inkább az a rossz amikor valaki tök közömbösnek tartja a párját, elvárásokat támaszt felé, csak feltételel tud szeretni, számon kéri és nem igényli az együtt töltött időket. Na ez gáz és nem az a gáz amikor valaki a párjával szeretné tartalmasan eltölteni az idejét.

2019. ápr. 6. 08:52
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
79%

Lehet mantrázni ezt a 'társas lény' mondatot, ameddig akarod. A probléma az, hogy nem jól használod.

Nem azt jelenti, hogy PÁRKAPCSOLATRA van szüksége az embernek, különben örök nyomor lesz az élete, hanem más emberekkel történő kommunikációra és egyéb dolgokra.

Ebbe bele tartozik a családod, a barátaid, az ismerőseid és természetesen a párod is.

Azoknak rossz az élete, akiknek senkijük sincs.

Egyedülállónak lenni és magányosnak lenni KÉT KÜLÖN dolog. Párkapcsolatban is lehet ugyanúgy magányos valaki.

Célozhatok arra is, hogy egészségtelen és szánalmas, ha az X mondjuk kisebb 7 napnál. Hónapokig-évekig vagy ne adj Isten soha többé nem látni azt, akit szeretünk teljesen más. Az tényleg rossz, de nem csak párkapcsolatra, hanem mindenkire, akit szeretsz.

Aki 2 nap után már rosszul van és nem tud mit csinálni, mert a párja most nem ér rá, az nevetséges.

Mondhatod, hogy nem tudom mi a szerelem, nem vagyok alkalmas kapcsolatra, de

a) nem ismersz

b) nem igazak ezek.

Szerelmesnek lenni és jó kapcsolatra vágyni nem azt jelenti, hogy onnantól megszűnik a boldogságom önmagamban. Soha nem rekesztettem ki egy páromat sem az életemből, de amiről az OP szól, az sok lenne és nem bírnám. Egy 'energiavámpír' se kellene kapcsolatra.

2019. ápr. 6. 12:49
 12/25 anonim ***** válasza:
75%
Kepzelj el egy randit egy ures eletuvel. Mit mesel a hobbijarol? A nyaralasarol? Hogyan telnek a hetvegei, delutanjai? Minden kerdesre azt valaszolja majd, hogy nem csinalok semmi kulonlegeset, majd ha osszejottunk lesz hobbim? Az ures eletu ember uncsi es tul nagy felelosseget tesz a masik ember vallara.
2019. ápr. 6. 13:45
 13/25 anonim ***** válasza:
68%
11-es leírta, amit akartam, a társas lény azt jelenti, hogy kell az embernek a közösség, a társas érintkezések, nem a párkapcsolat.
2019. ápr. 6. 14:07
 14/25 anonim ***** válasza:
30%

„Mondhatod, hogy nem tudom mi a szerelem, nem vagyok alkalmas kapcsolatra, de

a) nem ismersz

b) nem igazak ezek.”

Nagyon ügyes vagy, hogy a számba adsz szavakat, majd úgy reagálsz rájuk ENGEM MEGSZÓLÍTVA, mintha ténylegesen leírtam volna azokat, és nem csupán a te feltételezgetéseid lennének.

Nem tisztem eldönteni, hogy ki milyen párkapcsolatra alkalmas, az én fejemhez szokás ilyen cukiságokat vágni, legfőképpen ezen az oldalon. Láthatod, mennyire „népszerű” vagyok a véleményemmel ebben a topicban is. :D A szerelem pedig hormonok játéka, egy kapcsolat alapja az, ami utána jön.

Az x nem 2 napot jelent nálam, hanem akár 14-et is, szándékosan nem számszerűsítettem, nehogy a végén abba kössön bele valaki, hogy „túl sokáig” bírom. Mondom, hogy nem ugyanarról beszélünk. Nem az egésznapos együtt lógáson van a hangsúly, hanem azon, hogy baromira nem mindegy, hogy tudhatsz-e magad mellett (az életedben úgy egyáltalán) olyan embert, akivel együtt tervezheted a jövődet, megoszthatod mindenedet, és akiről tudod, hogy elsőszámú prioritást jelentesz a számára, illetve ő is neked. Meg ne magyarázd már, hogy az ismerősök, akikkel bizonyos időközönként beülsz valahová dumálgatni egy sör fölött, vagy a barátok, akik a PÁRJUKKAL akarnak családot alapítani záros határidőn belül, ugyanazt az elmélyültséget, stabilitást, biztonságot képesek nyújtani neked, vagy bárkinek, mint egy társ, akinél közelebb jó esetben nem áll hozzád senki.

Az, hogy egyesek magányosak párkapcsolatban, nem azt bizonyítja, hogy párkapcsolatra kvázi nincs szükség, hanem azt, hogy léteznek szar párkapcsolatok.

2019. ápr. 6. 14:21
 15/25 A kérdező kommentje:
De néha van olyan pont az ember életében, hogy szétszéled a társasága, nem nagyon tud kivel elmenni és ebbe semmi gáz nincs. Az a gáz amikor valaki a folytonos izgalmat várja el a másiktól, amikor ezt ketten is meglehet csinálni. Az ismerkedés arról szól, hogy megismerjük egymást és nem arról, hogy mennyire jól tudja eladni magát. Ha valakinek üres az élete nem egyenlő azzal, hogy üres a személyisége, mivel nem az élmények határozzák meg az ember személyét. Ezért nem igaz az az állítás, hogyha nincs túl tartalmas élete akkor tapadós lesz. Ez f@$zság és jó lenne az ilyen megbélyegzéseket elfelejteni!
2019. ápr. 6. 14:26
 16/25 anonim ***** válasza:

"nem az élmények határozzák meg az ember személyét"

De igen.

Megszületsz tiszta lappal. A személyiséged a körülmények, történések, a téged körülvevő emberek alakítják.

2019. ápr. 6. 14:47
 17/25 anonim ***** válasza:

Azt hiszem nem sokan értik mit akar a 10#-14@ válaszoló, én is csak vén fejjel értettem meg.

A társasag és a pár két külön fogalom, és teljesen más élményt ad mindkettő. Társasággal körülvéve és persze kapcsolatban is lehet magányos az ember.

"Párosan szép az élet" tartja a mondás is, es én nem tudom elképzelni hogy pár nélkül ugyanazt a boldogságot lehet megélni mint pár nélkül.

2019. ápr. 6. 14:54
 18/25 anonim ***** válasza:
0%

"nem azt bizonyítja, hogy párkapcsolatra kvázi nincs szükség"

Sehol sem állítottam, hogy párkapcsolatra ne lenne szükség. Jó párkapcsolatra van, rosszra nincs. Nem leszek párkapcsolatban csak azért, hogy legyen valakim.

Nem leszek olyannal, aki nem lenne ideális társam.

Ettől pedig nem lesz szomorú az életem. Jobb boldog párkapcsolatban, de nem rossz párkapcsolat nélkül sem.

Az eddigi tapasztalataim alapján pedig nincs értelme olyan emberrel ismerkednem, aki szingliként kvázi meg van halva. Még haverkodás szintjén se, nem hogy párkapcsolatra. Az ilyen emberek rövid távon hoznak csak boldogságot, hosszú távon hozzák a nyomorukat.

2019. ápr. 6. 15:35
 19/25 anonim ***** válasza:
Öregen meg azért más, mert ahogy az ember közeledik a magatehetetlenséghez, a halálhoz, bepánikol. Ezért törleszkedik az a 60 éves, aki 30-40 évesen vígan leszarta a gyerekét.
2019. ápr. 6. 15:50
 20/25 anonim ***** válasza:
Én sem állítottam, hogy szar kapcsolatra lenne szükség, annak nincs értelme, nem elégíti ki azt az igényt, amiről jelenleg szó van. De továbbra is úgy gondolom, hogy normális jelenség, ha valakit hosszútávon megvisel a társhiány. Kíváncsi lennék, hogy akik ekkora hülyeségnek tartják ezt, hány évet töltöttek el eddig maximálisan szingliként két kapcsolat között.
2019. ápr. 6. 15:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!