Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pontosan miért gond az, ha valakinek egyedül üres az élete és azért szeretne partnert, mert szeretne szeretni és szeretve lenni?
Nem hiszek ebbe az energiavámpír és kullancs frázisokba, mert akik ezekkel a jelzőkkel látják el azokat az embereket, akik csak az alap emberi természetüknek szeretnének élni, azok nem ismerik az emberi természetet és az emberi pszichét.
Nincs olyan, hogy energiavámpir, kullancs típus mivel alapjáraton társaslények vagyunk és igénylük a szeretetet. Ilyen az emberi természet! Inkább az a rossz amikor valaki tök közömbösnek tartja a párját, elvárásokat támaszt felé, csak feltételel tud szeretni, számon kéri és nem igényli az együtt töltött időket. Na ez gáz és nem az a gáz amikor valaki a párjával szeretné tartalmasan eltölteni az idejét.
Az a gáz, hogy te is a két végletet írtad:
'energiavámpír' és 'tök közömbös'
A kettő között van az ideális. Az emberek nagy része ezt szereti. Az 'energiavámpír' típus pedig igenis létezik.
Társas lények vagyunk, de mindenkinek kell 'én' idő. Ezt sokan nem képesek elfogadni.
Továbbá nem csak ebben merül ki ennek a típusnak a negatívuma, hanem sokkal inkább abban, hogy leszívja az életedet.
Tehát te pl egy alapból pozitív ember vagy, de összejössz egy ilyen negatív beállítottságú emberrel, aki folyton panaszkodik. Ez elfogja venni idővel a kedvedet mindentől. Vagy ő olyan lusta/életképtelen, hogy nem tud elintézni magának semmit, ezért neked kell helyette...hiába szeretsz valakit mindennél jobban...azért elmenni a postára csekket befizetni helyette, mert ő nem tudja kitölteni sem (pedig megmutattad neki 6x), az azért lehúzza az embert.
Borzalmas a helyesírásod és átgondolatlan, igénytelen a fogalmazásod.
Ha esetleg ez mind erőlködés eredménye, akkor bocsi.
Bizony van energiavámpír akitől mindent kapsz csak szeretet nem, pontosabban úgy fogod érezni mintha semmi erőd nem lenne...
De az ha jól szeretnek, annál valóban nincs jobb érzés és kell is!
"Úgy jön le, hogy sokak szerint az az egészséges kapcsolat, ahol a felek pótolhatónak érzik egymást, és kb. tökmindegy nekik, hogy a párjuk része-e az életüknek, mert nélküle is pont ugyanolyan jó nekik, mint vele."
Borzalmas olyannal kapcsolatban lenni, aki egyedül nem boldog. Nagyszerű, ha egymás életét boldogabbá tesszük, de ha egymás nélkül nem vagyunk boldogok, akkor ott bizony hatalmas probléma van.
Nem ugyanolyan jó nekem a párom nélkül, mint vele. Viszont jól vagyok akkor is. Nem szomorkodom, hanem boldogan töltöm az életem. Nem is akarnék olyat magam mellé soha, aki ne tudná kitölteni az életét egyedül is.
"Hatalmas probléma", ha valaki társas lény, és nem jókedvvel gondol arra az opcióra, hogy netán egyedül rohad meg? Csak mert akkor alapvetően problémás az emberi természet. Kutatások igazolják, hogy a tartós magány jó eséllyel megbetegíti a pszichét, ezáltal közvetett módon a testet. Mostanában persze divat ezt eltagadni a függetlenség és az individualizmus nevében.
Remélem, nem arra céloztál, hogy egészségtelen megbolondulni attól, ha valaki x napig nem látja a párját, mert ezt én is leírtam korábban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!